sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Iloista Vappua!

Rakas Lähimmäiseni, tänään on vappu, jolloin viluun kyllästyneet ihmiset vaihtavat vapaalle! Mummikin sai esimakua vappuilosta kaupunginorkesterin vappukonsertissa eilen illalla. Kiitos, ystävä, kun kutsuit! Sävelet sytyttivät!

Tänään on myös pyhäpäivä ja rukoussunnuntai. Päivän aihe on "sydämen puhetta Jumalan kanssa".

Sanan Aikä on valinnut tekstin Psalmista 40: Se on Daavidin psalmi: "Herra kuulee huutoni". Hartaasti minä odotin Herraa, ja hän kumartui minun puoleeni ja kuuli huutoni. Hän veti minut ylös syvästä kuopasta, upottavasta liejusta. Hän nosti minut kalliolle, antoi lujan pohjan askelteni alle. Hän antoi suuhuni uuden virren, kiitoslaulun Jumalamme ylistykseksi. Tämän kuulevat monet, tuntevat pyhää pelkoa ja turvaavat Herraan. Hyvä on niiden osa, jotka luottavat Herraan, ei etsi apua pahan voimilta eikä käänny niiden puoleen, jotka, jotka valhetta palvelevat. Herra, minun Jumalani, kukaan ei ole sinun vartaisesi! Sinä olet tehnyt suuria tekoja, sinä ajattelet meidän parastamme. Minä haluan kertoa teoistasi - niitä on enemmän kuin voin luetella."

Rakas Jumala, Sinä kehoitat meitä rukoilemaan Jeesuksen nimessä. Sinä olet aina läsnä, kun Sinun läheisyyttäsi kaipaamme. Sinä kuulet ja vastaat. Kiitos keväästä, jonka olet meille antanut, kiitos luonnon ihmeistä, kiitos ystävistä ja rakkaista! Kiitos kokemisen riemusta vielä vanhana mummonakin Kiitos, että saamme elää lapsinasi Jeesuksen pelastustyön tähden!  Kiitos että pidät meistä huolen! Ole kiitetty, Isä, Poika ja Pyhä Henki! Jeesuksen nimessä Aamen.

Tänä aamuna, 1.5.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: