lauantai 14. toukokuuta 2016

Käden evankeliumi.

Rakas Lähimmäiseni, vuonna1986 Jumala puhui sydämelleni lähimmäisestä. "Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi." Ja selvin sanoin kuulin, että pienen kirjaseni tuotto 25000 markkaa on pantava lähimmäiskotiin. Kiitin Jumalaa, että kirkkoherramme Erkki Malkavaara asetti Lähimmäiskoti-toimikunnan asiaa hoitamaan ja sanoi: "Henkeä älkää sammuttako." Jumala siunasi työmme. Meillä oli Lähimmäiskoti lähes kymmenen vuotta. Näimme paljon Jumalan hyvää, ihmeellistä, hoitoa ja johdatusta. Saimme kodin meren rannalta niinkuin rukoilimme. Sen jälkeen olemme avustaneet äkilliseen hätään joutuneita lähimmäisiämme ostokortein, rukouksin ja ruoka-avustuksin. 
www.lahimmaiskoti.fi  Vaasan Lähimmäisyhdistys ry

Vaasan suomalainen Seurakunta on kutsunut meidät joka kevät mukaan diakonian kiitosjuhlaan. Kiitos yhteydestä! Olemme saaneet olla osana kirkon laajaa tehtävää, viemässä käden evankeliumia puutteessa oleville. Nyt, kun nuoret voimat ottavat työn haltuunsa, me työn alkajat kiitämme Jumalaa heistä ja rukoilemme heille voimia ja näkyä työhön. Lähimmäinen on Jumalan haaste meille, jotka uskomme Jeesukseen. Jumala siunaa meitä, kun lähimmäistä autamme ja rakastamme.

Jaakko Haavio Kirjoittaa tänään: "Herra, sulata sydämemme routa. Anna sananjulistajille oikeat sanat tuoda ilmi sinun armosi evankeliumi. Vie käden evankeliumi sinnekin, minne sanan saarna ei kanna. Auta seurakuntaasi rakkauden teoin julistamaan sen valtakunnan tuloa, jossa ei enää ole syntiä, ei kärsimystä, eikä kyyneleitä. Siunaa Pyhällä Hengelläsi Suomen kirkon diakonia. Auta seurakuntasisariamme suorittamaan eleetöntä palvelutyötä sinun kunniaksesi. Anna meille kaikille auttamisen alttius ja rukouksen mieli. 
Joh. 13: "Kun hän oli pessyt heidän jalkansa, hän sanoi heille: "Ymmärrättekö mitä minä olen teille tehnyt? Minä annoin teille esikuvan, että te myös niin tekisitte, kuin minä olen teille tehnyt."

Tänä aamuna, 14.5.2016, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: