keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Isä, juurruta meidät rakkauteesi!

Rakas Lähimmäiseni, meitä rakastava Isä on varjellut meidät yön yli! Kiitos, Isä, uudesta päivästä! Ole kanssamme kaikessa! Nyt on ilonpäivä! Saan rakkaat ihmiseni lettukesteihin! Anna, Isä suotuisa ilma, että voimme nauttia ne ulkona kesäpihassa, taivaallisen rauhan aukiolla. Onnellinen minä, kun minulle tulee tällainen ilonpäivä, anna Isä, vanhan sydämen pysyä aisoissa. Ilonpäivää toivon Sinullekin rakas Lähimmäiseni!

Jaakko Haavion sana Efesolaiskirjeestä: "Sillä me olemme hänen tekonsa, luodut Kristuksessa Jeesuksessa hyviä töitä varten. - Sentähden minä notkistan polveni Isän edessä, josta kaikki, millä Isä on, taivaassa ja maan päällä, saa nimensä, että hän kirkkautensa runsauden mukaisesti antaisi teidän, sisällisen ihmisenne puolesta, voimassa vahvistua Hänen Henkensä kautta ja Kristuksen asua uskon kautta teidän sydämissänne, että te rakkauteen juurtuneina ja perustuneina, voisitte kaikkien pyhien kanssa käsittää, mikä leveys ja pituus ja korkeus ja syvyys on, ja oppia tuntemaan Kristuksen rakkauden, joka on kaikkea tietoa ylempänä, että tulisitte täyteen Jumalan kaikkea täyteyttä."

""Herra Jumala, sinä tiedät miten paljon maailmassa on vaikeuksissa eläviä ihmisiä, ja miten hankala miedän on sinua palvella, kun kiusaantuneina ajattelemme heitä. Vie voimallasi meidät sanoista tekoihin. Me rukoilemme sinua: muista kaikkia työttömiä, joiden ovella puute kolkuttaa ja jotka ovat monella tavoin tuskaisia tuntiessaan ihmisarvonsa olevan vaarassa. Anna Suomen kansalle halua ja taitoa rakentaa sellainen yhteiskunta, jossa jokaisella, heikoimmallakin, on leipää, vaatetta ja kunnollinen asunto ja ympärillään ystävällisiä ihmisiä. Tee meistä välikappaaleita pyhän tahtosi toteuttamiseksi."

Tänä aamuna, 13.7.2016, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Hei, Mummi-kulta!
Rukoilen Sinulle lettukestien onnistumista siellä "taivaallisen rauhan aukiolla" ja sydämen tasaista sykettä. Olkoon päiväsi täynnä iloa!
Sinusta ja "Aamun ensimmäisestä" tänäänkin kiittäen,
Päivi

mummi kirjoitti...

Kiitos, Päivi ja kaikki, jotka puolestani rukoilitte! Yhteinen hetkenne oli siunattu, vaikka ohjelmaan tuli huutoksia sään takia! Sydän lyö tasaisesti ja se iloitsee rakkaista ihmisistä, jotka Jumala on minulle antanut, Pikku Milja voiteli sydäntäni rakkauden ja yhteyden viestillä, kun lauloin hänelle: "Isän ilo, äidin kukka, on tuo pieni tummatukka." Hän kuunteli keskittyneesti! Kiitos, Isä, heistä kaikista!