maanantai 25. heinäkuuta 2016

Valona ja suolana.

 1Tim. 3: "Vaikka toivon pääseväni sinun tykösi, kirjoitan sinulle tämän, että, jos viivyn, tietäisit, miten tulee olla Jumalan huoneessa, joka on elävän Jumalan seurakunta, totuuden pylväs ja perustus. Ja tunnustetusti suuri on jumalisuuden salaisuus: Hän, joka on ilmestynyt lihassa, vanhurskautunut Hengessä, näyttäytynyt enkeleille, saarnattu pakanain keskuudessa, uskottu maailmassa, otettu ylös kirkkauteen."

Rakas Lähimmäiseni. On hyvä, että Timoteus muistuttaa meitä 2000 luvun uskovia, että Jumalan seurakunta on Pyhä, Jeesuksen Kristuksen perustama Jumalan lasten yhteisö, jonka pää on Ylösnoussut Vapahtajamme, ja jossa Pyhä Henki avaa Sanan ja sakramentit jäsenille siunaukseksi. Jumalan voimassa ja Pyhän Hengen johdatuksessa mekin yhdessä voimme edistää Jumalan valtakunnan voittoa. Rukoillaan Jaakko Haavion  sanoin:

"Herra Jumala, Anna meille toivon ja rohkeuden sanoja, että me ne kätkisimme ja saisimme virvoituksen. Anna meidän sieluumme armosi sanoma synnyttämään uskoa, niin voimakasta ja lujaa, että se uhmaa elämän ja kuoleman hätää ja muodostuu meissä uudistavaksi voimaksi. Tee kristillinen uskontunnustus  meille eläväksi sana sanalta, lause lauseelta, että voimme kaikkien sinun pyhiesi kanssa yhteisessä rintamassa edeten olla kukistamassa pimeyden linnoituksia maailmassa."

Tänä aamuna, 25.7.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: