tiistai 19. heinäkuuta 2016

Jeesus kutsuu: "Tule ja juo!"

Rakas Lähimmäiseni, taas on edessäni rukousyö! Nukuin olohuoneen nojatuolissa monta tuntia. Ystävä soitti, ja sitten ei unta löydykään. Mutta onhan paljon rukousaiheita kotimaassa ja maailmalla. Isä on kuulolla ja auttaa, kun Häntä avuksi huudamme. Kaikki me tarvitsemme Jumalan huolenpitoa ja kosketusta. Isä ota huomaasi nekin ystävät ja kylänmiehet, jotka eivät Sinua vielä tunne.

Juha Vähäsarja kutsuu kaikkia Jes.55:1. "Kuulkaa kaikki janoavaiset! Tulkaa veden ääreen! Te, joilla ei ole rahaa, tulkaa, ottakaa viljaa ilmaiseksi, syökää, ottakaa maksutta viiniä ja maitoa!"

"Lahjat annetaan maailmassa ansiosta. Onneksi Jumala hähestyy syntistä ihmistä toisin. Hän luopuu omastaan tuhlaten: tulkaa, ottakaa iankaikkinen onni itsellenne ilman minkäänlaista maksua. Tulkaa, ottakaa viljaa, kultaa ja juomaa, ilmaiseksi kaikki. Kaikki mikä on minun, on myös teidän.
Kun Jumala tarjoaa meille aarteiden aarretta, syntien anteeksiantamusta, ei hän silloinkaa kysele olemmeko sen arvoisia. Olemmeko kenties katuneet tarpeeksi, tehneet oikeat uskonnolliset käännökset, jotta pelastuksen lahjan voisi laskea puhtaaseen sydämeen.
Ei, vaan kaikki syntmme on jo kannettu ja anteeksiannettu. Olemme Jeesuksen omia. Kaikki, mitä hän on itselleen kuolemallaan ansainnut on meidän. Siksi Hän huutaa: "Tule ja juo!" Ja mehän tulemme!

Tänä aamuna, 19.7.2016, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: