tiistai 26. heinäkuuta 2016

Se on täytetty.

Rakas Lähimmäiseni, uskotko Sinä Jeesuksen veren voimaan? Kun kuulet Jeesuksen kutsun ja Sinulle luetaan synnit anteeksi Jeesuksen Nimessä ja Pyhässä sovintoveressä, uskotko saaneesi ne anteeksi? Upotatko syntisi sovituksen mereen, ja jatkatko uudestisyntyneenä ihmisenä Jeesuksen armoon luottaen?

Sinulle on paikka seurakunnassa. Etsi oma paikasi. Jeesus kutsuu Sinut  joka sunnuntai ehtoollispöytään, jossa Hän antaa Sinulle ruumiinsa ja verensä sinetiksi syntien anteeksiannosta ja Jumalan lapseudesta, TIETÄÄKSESI, ETTÄ SE ON JO TÄYTETTY!
Jeesus on sen ristillä tehnyt. Sinun tekojasi ei tarvita. Ota lahja vastaan ja sen tuoma vapaus ja kiitä Vapahtajaasi!

Virsi 225. "Jeesus luona armopöydän sinut löydän, siinä mulla kyllin on. Siellä armo, rauha ilo, siellä elo, sieltä löydän ravinnon. Siitä vuotaa lohdutusta, virvoitusta, jota sielu tarvitsee. Siitä kasvaa usko, tieto, voima taito, joka sielun hallitsee. Armon pöytä, Jeesus rakas, olet paras, elämäni kuolosi. Haavasi on auki mulle, vaivatulle, voimani kun raukeni. Matkalla on ruokanani, juomanani ruumiisi ja veresi. Hengen nälkä kasvaa yhä, Herra pyhä, antimista pöytäsi. Tässä näyttää tahraiselta, saastaiselta kaikki oma hurskaus. Kristuksessa loistaa vastaan, ainoastaan, Isän suuri rakkaus. Tätä ruokaa syödessäni, juodessani, orjan mieli katoaa. Tämän riemun rikkaudessa, runsaudessa oma puku putoaa. Mieltäni se liikuttakoon, opettakoon armon Herraa kiittämään. Sieluni se sulattakoon, taivuttakoon, Jeesukseeni tyytymään.Kirkkaus ja voitto valta kaikkialta olkoon yksin Kristuksen. Maa ja taivas luotuinensa Herrallensa riemuin tuokoon kiitoksen!"

Tänä aamuna, 26.7.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: