perjantai 1. heinäkuuta 2016

"Usko on luja luottamus siihen mitä toivotaan"

Rakas Lähimmäiseni, aamu avautuu harmaana, sadetta on odotettavissa. Hyvä niin, jos isä katsoo sen tarpeelliseksi. Meidän tehtävämme on luottaa siihen, ettei Jumala tee virheitä,  ja että Jumala rakastaa meitä iankaikkisella rakkaudella. Hän on luvannut olla kanssamme joka päivä Jeesuksen ja Pyhän Hengen kanssa. Meidän tehtävämme on luottaa ja uskoa!

Uskosta puhuu tänään Juha Vähäsarja. Hebr. 11:8: "Usko sai Abrahamin tottelemaan Jumalan kutsua ja lähtemään kohti seutuja, jotka Jumala oli luvannut hänelle perintömaaksi. Hän lähti matkaan, vaikka ei tiennyt minne oli menossa."

"Uskon tietä kulkiessamme olemme Abrahamin tavoin matkalla, jonka kestoa ja reittiä  emme voi tietää. Vain sen tiedämme, millaisia seutuja kohti matkaamme, mikä on määränpää, mutta reitti on vielä arvoitus. Kristityn matka luvattua maata kohti alkaa jo kasteessa, jossa hän saa kutsun seuraajaksi. Kristitty elää Jumalan sanaan luottaen ja johdatusta rukoillen. Tie ei ollut Abrahamin ja muiden Jumalan matkamiesten ja naisten uskosta huolimatta suora tai mutkaton. Siihen liittyi yllättäviä käänteitä ja odottamattomia tapahtumia. Syviä olivat surut, suuria ja riemullisia ilot. Pyhien elämä on poikkeuksetta taistelua epäuskoa ja syntiä vastaan.Se on oman syyllisyyden ja Jumalan armon kohtaamista aina uudelleen. Uskossa päästään monista mutkista huolimatta perille."

Tänä aamuna, 1,7,2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: