sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Totuus ja harha.


Rakas Lähimmäiseni, toivotan Sinulle Herran siunaamaa lepopäivää! Tänä aamuna nukuin puoli kahdeksaan. Eilisen illan sain viettää serkkuni Maijan ja hänen miehensä seurassa. Oli ilo kuulla heidän elämästään ja äitini puoleisen suvun asioista vielä tänä aamunakin! Viime näkemisestämme on vierähtänyt vuosikymmeniä. Kiitos rakkaat ystävät, kun tulitte ja jaoitte ajatuksia elämästä kanssani! Hyvää kotimatkaa!

Tämän sunnuntain otsikko on totuus ja harha. Muistetaan, että meidän totuutemme on Vapahtajamme Jeesus Kristus. Hänen Sanansa Raamatussa johdattaa meidät kaikkeen totuuteen. Tutkitaan Sanaa ja kuljetaan Pyhän Hengen johdatuksessa, niin pysymme Tiellä, kehoittaa mummi.

Rukoillaan Sanan ajan rukouksen sanoin: Herra, anna minulle herkkyys ymmärtää, mikä on harhaa, mikä on valepukuun verhoutunutta eksytystä ja mikä on uusi askel. jonka sinä haluat minun ottavan. Herra varjele minua ahdasmielisyydeltä, joka johtuu omasta rajoittuneisuudestani, ei sinun iankaikkisesta tahdostasi. Auta minua kaikissa valinnoissani laittamaan etusijalle sinut ja sinun tahtosi ja ymmärtämään mitä se kulloinkin merkitsee. Aamen.

Tänä aamuna, 17.7.2016, rakkaudella Mummi.
Ei kommentteja: