sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

"Kaikella on oma hyvä aikansa Jumalan valtakunnassa."

Rakas Lähimmäiseni, eilen kuuntelin Markus Pöyryn saarnan Joona ja Niinive. Heti sen jälkeen oivalsin, että omaa syytäni ovat nuo "kilpajuoksut" ja sairaalareissut. Olen jättänyt kunnon ateriat. Sydän on lihas. Se tarvitsee lihaa ja kalaa voimakseen. Nyt riisipuuron ja laihojen keittojen jälkeen, sydämeni huutaa minulle: "Apua, en jaksa enää hillitä pulssia!"
Mieheni Teuvon Taivaan kotiin lähdön jälkeen söin joka päivä kunnon aterian ja sain elää neljä vuotta ilman sairaalareissuja, Nyt on parannuksenteon aika! Rukoilkaa puolestani, rakkaat Lähimmäiseni! Kiitos!  

"Meistä ei ollut itseämme auttamaan, mutta Kristus kuoli jumalattomien puolesta, kun aika koitti." Room. 5:6.

Jumalan valtakunnassa kaikki tapahtuu aina oikeaan aikaan. Jumalan pelastusteot on suuniteltu taivaassa, samoin kuin yksityisen ihmisen elämäkin. Kun aika oli, meidät kastettiin Jeesuksen omiksi. Kun aika oli, Hän kirkasti meille armon. Kun aika oli, Hän laski meidät erämaan pimeyteen ja, kun aika oli, Hän toi jälleen takaisin. Kun aika on, Hän vastaa . elämämme kipeisiin kysymyksiin ja, kun aika on, meidän tehtävämme maailmassa tulee täyteen, ja kun aika on, me saamme nähdä ennen näkemättömiä. Kun aika on, me saamme kohdata Herramme kasvoista kasvoihin, ja kun aika on, kyyneleet pyyhitään pois. Kun aika on, loppuu aika, ja kun aika loppuu, alkaa ikuisuus. Kaikella on oma, hyvä aikansa Jumalan valtakunnassa." Näin aprikoi Juha Vähäsarja.

Tänä aamuna, 10.7.2016, rakkaudella Mummi, Herra kanssasi kaikessa, rakas matkakumppanini!

2 kommenttia:

Huopalintu kirjoitti...

Siunausta, voimaa ja terveyttä elämääsi!

mummi kirjoitti...

Rakas Huopalintu,kiitos hyvästä toivotuksestasi! Herra siunatkoon hyvillä lahjoillaan meitä kaikkia! Mummi