keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

"Kun on turva Jumalassa..."

Rakas Lähimmäiseni, säätieteilijät ennustavat helteitä. Herra, muista meitä, joiden sydän ei kestä kuumuutta. Anna vilvoittava tuuli tai suojaava varjo avuksemme! Sinä, laupias Isämme, voit meitä auttaa! Joka päivä tällä viikolla olemme kuulleet levottomuuksia maailmalta. "Kun pahan valta kasvaa ympärillä, vahvista ääni toisen maailman!" Sinä, Jumala, olet voittaja! Sinun lapsinasi olemme turvassa.

Juha Vähäsarja tuo Jeesuksen sanat eteemme Joh. 15:16:
"Ette te valinneen minua, vaan minä valitsin teidät, ja minun tahtoni on, että te lähdette liikkeelle ja tuotatte hedelmää, sitä hedelmää, joka pysyy."

"Kuinka suuri etuoikeus! Kuinka suuri armo! Kuinka suuri evankeliumi  sisältyykään siihen, että meidän lapseutemme ei perustu omiin päätöksiimme, tunteisiimme tai kilvoitukseemme. Lapseutemme perusta on siinä, että Jumala suuressa armossaan päätti valita juuri meidät omikseen. Miksi sitä emme voi tietää, emmekä edes arvailla. Me voimme vain kiittää tästä suurimmasta armosta, jonka ihminen voi osakseen koskaan saada, että saamme olla Jumalan lapsia.
Jos kuljemme elämämme sanan viitoittamaa tietä, me voimme kantaa sitä hedelmää, joka Jeesuksen sanan mukaan pysyy. Jumalan tahto voi toteutua näin meidän elämässämme ja meidän kauttamme toistaen elämässä. Mikään maailmassa ei voi olla sen suurempaa."

Tänä aamuna, 20.7.2016, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: