sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Koettelee, vaan ei hylkää, Herra!

Rakas Lähimmäiseni, Herra siunatkoon Sinun lepopäiväsi! Kiitetään Jumalaa siitä, että Hän pitää meistä huolen! Mutta kyllä oli mummin usko taas koetuksella, kun kaksi isoa laskua sattui samalle kuulle. Herra on luvannut pitää minusta huolen, ja poikanikin lähetti jo pika-apua, mutta taas tuli nähtyä, mummin hätäily ja epäilykset, kuinkahan tästä selvitään? Kiitos Jumalalle, velat on nyt maksettu! On kiitoksen aika! Herra, lisää minulle luottamusta Sinun apuusi ja voimaasi!

Juha Vähäsarja puhuu tänään meille epäileville: "Älkää juosko rahan perässä, vaan tyytykää siihen, mitä teillä on. Jumala itse on sanonut: -Minä en sinua jätä, en koskaan sinua hylkää. Hepr.13:5.

"Jumalaan luottaminen testataan elämän pienissä asioissa. Luotanko todella siihen, että Herra pitää minusta huolen? Luotanko siihen, että hänellä, jonka ovat kaikki hopeat ja kullat, on varattu myös minulle kaikki tarpeellinen tätä ja huomista päivää varten? Että hän ei koskaan jätä, eikä koskaan hylkää?
Mieli tekisi koota varastoon ja varmistaa tulevaisuus. Siihen ei tosin oikein mikään tunnu riittävän. Aina tarvitaan enemmän, aina halutaan suurempaa. Ja sielu on rauhaton omaisuuden päällä istuessaankin.
Jumalan taloudenhoidon neuvot näyttävät oudoilta. Riittää kun on tälle päivälle. Huominen tuo mukanaan sen, mitä silloin tarvitaan. Älkää siis sitoko itseänne väärään mammonaan, alkää etsikö turvaa rahasta ja omaisuudesta. Etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja kaikki muukin tarpeellinen seuraa mukana: Jumalan huolenpito, tyytyväisyys ja elämän aito vapaus." 

Tänä aamuna, 31.7.2016, rakkaudella Mummi.


2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Kyllä on meilläkin usein todettu kuinka vaikea on pysytellä rauhallisena tiukassa tilanteessa... Ja kumminkin Hän on koko ajan tiennyt tilanteen ja ulospääsyn siitä. Siunasta ja hyvää mieltä päivääsi:)

mummi kirjoitti...

Rakas Metsäntttö, Herra vahvistakoon meitä, ettemme hätäilisi, vaan odotamme Herraa! Mummi.