lauantai 2. heinäkuuta 2016

Yllättäin Jumala ottaa kivun pois ja parantaa!

Rakas Lähimmäiseni, suuri ilo ja kiitollisuus täytti sydämeni, kun ystävä tuli luokseni eilen illalla normaalisti kävellen. "Olemme saaneet rukousvastauksen", iloitsi onnellinen ystävä jo rapulla! Puolitoista vuotta kipu vaivasi hänen lonkkaansa. Kävely oli tuskallista ja se näkyi kaikille. Rukouksemme tuntuivat rauenneen tyhjiin, mutta nyt nähtiin, että "koettelee, vaan ei hylkää Herra!" Edellisenä iltana ystävä kääntyi varomattomasti sängyssään. Kuului kova paukahdus ja kipu iski samanaikaisesti! Ystävä luuli jo kaiken lonkassa sortuneen, mutta kun hän nousi sängystä, lonkka oli terve ja  kipu poissa!
Kiitimme ja ylistimme yhdessä Kaikkivaltiasta Jumalaa, Isää, Poikaa ja Pyhää Henkeä! Yllättäin Jumala ottaa kivun pois ja parantaa!

Juha Vähäsarja kertoo tänään Jumalan avusta Psalmin 116: 6-7 pohjalta: "Herra on avuttomien suojelija. Kun voimani uupuivat, hän tuli avukseni. Nyt olen saanut rauhan, Herra piti minusta huolen." 

Kun meidän mieliimme on päässyt hiipimään ajatus, että Jumala varsinaisesti  siunaa vahvoja, vaikka ehkä jotenkin sietää heikkojakin? Että hän kuulee paremmin niiden rukoukset ja vastaa näkyvämmin niille, jotka ovat osoittaneet oman pyhyytensä? Kuitenkin Herra Jeesus kulkee joukossamme etsien apua tarvitsevia ja Jumalan Pyhä Henki näyttää viihtyvän  erityisen hyvin  heikkojen ja toivonsa menettäneiden seurassa. Hänen korvansa kuulee tarkasti väsyneiden ja ahdistettujen sydänten huokaukset. Kun voimat uupuvat, hän on jo apuna. Kun Pyhä kumartuu heikon puoleen ja ottaa hänen asiansa omakseen, on se hiljaiseksi tekevää armoa. Sielu saa rauhan, kun Herra osottautuu avuttoman uskolliseksi suojelijaksi."

Tänä aamuna, 2.7.2016, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Ihana rukousvastaus!

mummi kirjoitti...

Rakas Metsäntyttö, Kun rukoilemme, Herra yllättää rakkaudellaan! Mumm