keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

"Nimettömät vaikuttajat."

Rakas Lähimmäiseni, Sinä ja minä olemme onnellisia, kun etsimme Jumalan kasvoja joka aamu, kun saamme silmämme auki. Olemme saaneet maistaa Herran hyvyyttä! Olemme jo kasteessa saaneet armon tulla Jumalan lapsiksi. Mutta toiset meistä Jumala on kutsunut  vieri-hoitoonsa tuhlaaja-lapsen tieltä. Olen kertonut monelle, että Lahja, Jumalan lähetti, käänsi minun tieni kysymällä linja-autossa: "Tunnetko Sinä Jeesuksen?" Tuo kysymys vihastutti! Mutta Lahjan rukous toi Jeesuksen sydämeni Herraksi, ja Jeesus on ollut kanssani kaikki päivät siitä lähtien, 42 vuotta, siunaten, lohduttaen ja armahtaen. Jumalan Sana on tullut rakkaaksi ja ehtoollisyhteys seurakunnassa tärkeäksi lepopaikaksi. Me kaikki saamme olla Jeesuksen todistajia, nimettömiä vaikuttakia, ja kutsua Lähimmäisiämme Jeesuksen yhteyteen,armopöytään, elämän lähteelle. Tule Sinäkin!

Jorma Laulaja kirjoittaa: "Nimettömät vaikuttajat." "Roomalainen historioitsija Suetonius ei vielä toisella vuosisadalla ymmärtänyt, millaiseksi kristinuskon merkitys kasvaisi. Hän piti kristittyjä juutalaislahkona, jonka piirissä esiintyi kansan kiihottaja , "eräs Chrestus".
Jumalan suunitelmilla on näkyvien tapahtumien rinnalla myös kätketty kulkunsa, jonka uskon silmä näkee vasta vähitellen. Suurten nimien ohella hän lähettää asialleen ihmisiä, joista ei mainita mitään aikakirjoissa. Kutsu etenee ihmiseltä ihmiselle, äidiltä ja isältä lapselle, ystävältä toiselle. Näin Jumala tahtoo. Nimettömän vaikutussarjan yhtenä osana sinä luet ja minä kirjoitan näitä rivejä.

Herra, se on armoa ja ihme.

Mikä maailmasa on heikkoa, sen Jumala valitsi saattaakseen häpeään sen , mikä on voimakasta. Mikä maailmassa on vähäpätöista ja halveksittus,mikä ei ole yhtään mitään, sen Jumala valitsi, tehdäkseen tyhjäksi sen mikä on jotakin." ( 1 Kor. 1: 26-31 )

Tänä aamuna, 6.7.2016, rakkaudella Mummi.

5 kommenttia:

Siunattuja lukuhetkiä kirjoitti...

Puhutteleva ajatus tuo, että saamme olla nimettömiä vaikuttajia.

Kirsti kirjoitti...

Sydämestäni haluaisin olla vaikuttaja! Vaikka hiljaisesti.
Kiitos kirjoituksistasi! Ne antavat paljon rohkaisua ja virkistystä elämääni!

sylvi kirjoitti...

Kiitos että meillä jokaiselle on annettu oma tehtävä.
kiitos Taivaan Isälle että sinä olet olemassa.

mummi kirjoitti...

Rakkaat ystäväni, Vanha virsi, Kirsti ja Sylvi! Nöyrä kiitos nousi sydämestä! Jumala on kanssamme tälläkin kanavalla. Voimaton mummikin saa olla nimetön vaikuttaja, kun Jumala siunaa mummin vähäiset kirjoitukset. Kun nousen koneen ääreen, olen tyhjä kuin jauhoton säkki, mutta Isä nostaa Sanan. Ja Pyhä Henki siunaa sen. Ylistys Jumalalle, me olemme yhtä Herrassa! Mummi

Metsäntyttö kirjoitti...

Minustakin on mielenkiintoinen ajatus tuo nimettömät vaikuttajat. Jospa se ajatus enemmän ¨pysyisi mielessä, niin osaisi suhtautua erinäisiin asioihin ja toisiin ihmisiin paremmin.