lauantai 23. heinäkuuta 2016

Jeesus Kristus, Vapahtajamme.

Rakas Lähimmäiseni,kun menen ulko-ovelle hengittämään raikasta aamuilmaa, näen vaaleansinisellä taivaalla ihanat lampaanpilvet. ja mustat haarapääskyt kirmaavat korkeudessa. Luonnon rauha lämmittää sydäntäni. Isä, anna rauhasi tähän maailmaankin.
"Kun pahan valta kasvaa ympärillä, vahvista ääni toisen maailman." Sinun maailmasi, rakas Jumala! Anna väsyneiden, pelkäävien ihmisten löytää lepo Sinussa. Jeesuksen ilosanoma, syntien anteeksiantamus, antaa levon. Huuda Jeesusta avuksesi, rakas Lähimmäiseni! Hän on kantanut jo syntisi ristille. Vapauteen Hän sinut vapauttaa!

Matt.9: 21-22.  "Hän näet ajatteli: "Jos vain saan koskettaa hänen viittaansa, minä paranen." Jeesus kääntyi, näki naisen ja sanoi: "Ole rohkealla mielellä, tyttäreni, uskosi on parantanut sinut." Siitä hetkestä nainen oli terve."

Juha Vähäsarja jatkaa: "Kertomukset Jeesuksen parantamisihmeistä voivat joskus ahdistaa. Jeesus paransi sairaan naisen ja uskomme, että hän voi tehdä niin meillekin. Monet ovat olleet rukoiltavina, mutta sairaus ei ole sitrantaja ehkä suoraan sanonutkin.
Kun usko ei kuitenkaan riittänyt parantumiseen, on sydämemme entistä levottomampi, Jumalakaan ei ole puolellamme, vaan on liittynyt tuomitsijoiden joukkoon.
Ehkäpä onkin niin, että Jeesus siunaa meitä ja meidän kauttamme muita antamalla sairautemme pysyä. Ehä kuulummekin niihin, jotka Jeesus on valinnut olemaan heikkouden keskellä esimerkkeinä toisille vaivan alaisille. Ehkä kuulummekin niihin Jeesuksen omiin, jotka itse parantumattomina ovat siunaukseksi monille muilla kärsiville? Olisiko tämä liian rohkeaa uskoa?"

Tänä aamuna, 23.7.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: