torstai 28. heinäkuuta 2016

Sukupolvien siunaus.

Rakas Lähimmäiseni, vähän aikaa, kesti helle. Kiitos Jumalalle! Me kestimme sen, kun Herra oli kanssamme. Tänään taivas on kokonaan pilven paitossa, Ehkä saamme virvoittavan sateen! Jokohan jaksaisin ottaa värit esille ja kokeilla maalata kukkia kotipihalta, ennen kuin ne tyystin väsyvät.

Jaakko Haavio muistuttaa tänään sukupolvien siunauksesta, Sana kehottaa meitä kunnioittamaan vanhempiamme. Kiitetään heidän rukouksistaan ja mietitään mitä me voisimme tehdä suvun siunaukseksi.

"Minä kiitän Jumalaa, jota isovanhemmistani asti palvelen puhtaalla omallatunnolla, samoinkuin minä lakkaamatta muistan sinua rukouksissani öin ja päivin, haluten, muistaessani kyyneleitäsi, saada sinua nähdä, että täyttyisin ilolla, kun mieleeni muistuu se vilpitön usko, joka sinulla on, joka ensin oli isöäidilläsi Looiksella ja äidilläsi Eunikella, ja joka, siitä olen varma, on sinullakin. - Sillä Jumala ei ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman ja rakkauden ja raittiuden Hengen. 2 Tim.1."

"Laupias Isä. Anna eri ikäpolville keskuudessamme oikeata yhteyden tunnetta. Auta meitä kaikkia elämään myötä toistemme vaikeuksissa, ymmärtämään toisiamme ja rukoilemaan toistemme puolesta. Auta vanhempia varaamaan aikaa lapsilleen ja kuulemaan heitä. Tee meidät kärsivällisiksi osataksemme olla vanhustemme seurassa. Älä salli kenenkään jäädä yksin omia mietteitään hautomaan, vaan tuo vapauttava evankeliumisi meidän keskellemme yhteiseksi iloksemme."

Tänä aamuna, 28.7.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: