lauantai 30. heinäkuuta 2016

Lapset, Jumalan lahjat.


Rakas Lähimmäiseni, tänä aamuna olen kiittänyt Jumalaa perheemme pienimmästä, pikku Miljasta! Meille, suvun vanhimmalle ja nuorimmalle on syntynyt syvä yhteys. Me tunnemme jo toisemme! Se yhteys syntyi silloin, kun väsynyt pieni tyttö hiljentyi kuuntelemaan lauluani: "Isin ilo, äidin kukka, on tuo pieni kultatukka, silkkisormi, suppusuu, pyöreä kuin pieni kuu." Silloin lapsen uskollisiin silmiin syttyi valo, tämä on isomummini!

Pari päivää sitten Milja näytti isomummille kääntymisen taitojaan. Kun sitten mummi haki kameran, tuli täydellinen kuva pienen ihmisen liikkumisen riemusta, ja jossa lapsen uskolliset silmät ja suloinen hymy kertoivat ilosanoman: "Katso, mummi, minä elän!"

Sydän sulaa kiitollisuuteen ja iloon! Herra, siunaa Sinä pikku Miljaa ja kaikkia lapsia. Kiitos Jeesus, että Sinä heitä aina rakastat ja pidät heistä huolen!

"Jeesuksen luo tuotiin lapsia, jotta hän koskisi heihin. Opetuslapset moittivat tuojia, mutta sen huomatessaan Jeesus närkästyi ja sanoi heille: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkääkä estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta. 
Totisesti, joka ei ota Jumalan valtakuntaa vastaan niinkuin lapsi, hän ei sinne pääse.
Hän otti lapset syliinsä, pani kätensä heidän päälleen ja siunasi heitä." Mk.10:13-16.

Tänä aamuna, 30.7.2016, rakkaudella Mummi.
Ps. Rakkaat naapurit, kiitos hienosta retkestä meren äärelle!

2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

On ihanaa, että olet saanut tavata sukusi nuorinta ja laulaa hänelle:)

mummi kirjoitti...

Rakas Metsäntyttö, on ihanaa, että saan rukoilla hänenkin uolestaan ja oppia tuntemaan hänet! Jumalalle kiitos, että elämä jatkuu heissä! Mummi.