sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Anteeksianto

Rakas Lähimmäiseni, Herra antakoon rauhan Sinun sydämeesi, niinkuin Hän on minuakin hoitanut. Jumala auttakoon meidät kaikki anteeksiantoon tänä lepopäivänä! Vapahtajamme, Jeesus Kristus on läsnä ja Hän sinetöi anteeksiannon rauhalla ja ilolla. Kiitetään ja ylistetään Jeesusta, joka tuli pelastamaan meidät anteeksiantamattomuudesta, katkeruudesta ja kaikesta synnistä Jumalan rauhaan ja vapauteen! Tänäänkin kohtaamme Hänet ja Hänen armohoitonsa ehtoollisessa. Otetaan vastaan tämä Jumalan lahja!

Tämän lepopäivän aihe on Usko ja epäusko. Uskon sankari on Aabraham, joka uskoi Jumalan lupauksen, että hän ja Saara voivat saada vielä vanhoina lapsen, ja että he voivat saada perillisiä niin paljon kuin taivaalla on tähtiä. Jumala vanhurskautti Aabrahamin hänen uskonsa tähden.

Rakas Jumala, anna meillekin luja usko, että me luotamme Sinun voimaasi tehdä meille lupaamiasi asioita, vaikka ne näyttävät mahdottomilta. Auta meitä muistamaan, että kaikki on Sinulle mahdollista. Auta meitä uskomaan, että Jeesus antaa kaikki syntimme anteeksi armosta, Sinun rakkautesi tähden, Isä! Kiitos, rakas Jumala, että autat meidätkin uskoon ja vanhurskautat meidätkin! Aamen.

Tänä aamuna, 6.10.2013, rakkaudella Mummi.

7 kommenttia:

mummi kirjoitti...

Merja, rakas, tervetuloa mukaan blokiyhteyteen! Herra Siunatkoon Sinua. Hän antakoon rauhan ja ilon! Mummi

Maire kirjoitti...

Joskus on vaikea antaa itse itselleen anteeksi...mutta siihen meillä on myös oikeus, koska Herrakin antaa meille anteeksi. Me emme ole suurempia kuin HErra.Huomasin jossain vaiheessa, että olisin mieluusti rangaissut itseäni jotenkin ja sitten vasta olisin ikäänkuin ansainnut anteeksiannon.Sama asiahan on jos ajattelee, että pitää niin ja niin kauan katua, että saa anteeksi. Anteeksisaaminen on Jumalan lahja.

mummi kirjoitti...

Rakas Maire, olen samaa mieltä siitä, että Jeesuksen armahdus on Jumalan lahja, joka tuo rauhan sydämeen. Silloin tietää saaneensa anteeksi! Minä elin katkeruudessa, nuo raskaat päivät. Anteeksiannon sain vasta kun olin rehelliseti puhunut vastapuolen kanssa ja kertonut miltä minusta tuntui. Hänkin pyysi anteeksi. Jeesuksen anteeksianto pehmitti minutkin esirukous-lupaukseen. Se oli minun anteeksiantoni. Kivi putosi sydämeltä! Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Rukoillaan anteeksiantoa ja rauhaa Jeesuksessa.
Tänään illalla ehtoollisjumalanpalvelus. Rukoukseni on, että saisin armon rauhoittua ja eheytyä, puhdistautua, kylpeä Karitsan veressä!
Herra siunatkoon teitä...
t. yx waari

mummi kirjoitti...

Rakas veli, yx waari, minäkin menen ehtoollisjumalanpalvelukseen illalla. Olen jo rukoillut puolestasi, illalla pyydän ystäviä vielä rukousyhteyteen kanssamme. Ehtoollisella olemme Jeesuksen vieraina. Hän ruokkii meitä ruumiillaan ja verellään. Hänen täytetyn työnsä tähden lähdemme ehtoollispöydästä valkeissa vaateissa; näin Jeesus meidät näkee. Hän armahtaa jo synninpäästössä jokaisen syntinsä tunnustavan. Uskotaan tämä omaksemme, jokainen ehtoollisvieras, tänä iltana, Jeesuksen nimessä. Aamen. Mummi

sylvi kirjoitti...

Jumalalle kiitos ja Ylistys.

Siunausta sinulle!♥

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, kiitos rukouksesta! Herren hoitoa Sinulle! Mummi.