tiistai 22. lokakuuta 2013

Autuaaksijulistus.

Rakas Lähimmäiseni, Jeesus julistaa meidät autuaiksi tänä aamuna! Muistatko, että Vuorisaarna alkaa autuaaksijulistuksella:

"Autuaita ovat hengellisesti köyhät, sillä heidän on taivasten valtakunta. Autuaita ovat murheelliset, sillä he saavat lohdutuksen. Autuaita ovat hiljaiset, sillä he saavat periä maan. Autuaita ovat ne, jotka isoavat ja janoavat vanhurskautta, sillä heidät ravitaan. Autuaita ovat laupiaat, sillä he saavat laupeuden. Autuaita ovat puhdassydämiset, sillä he saavat nähdä Jumalan. Autuaita ovat rauhantekijät, sillä heidät pitää Jumalan lapsiksi kutsuttaman. Autuaita ovat ne, joita vanhurskauden tähden vainotaan, sillä heidän on taivasten valtakunta. Autuaita olette te, kun ihmiset minun tähteni teitä solvaavat ja vainoavat ja valhetellen puhuvat teistä kaikkinaista pahaa. Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri taivaissa. Sillä samoin he vainosivat profeettojakin, jotka olivat ennen teitä."

Jumalalla on hyvä tahto jokaista ihmistä kohtaan. Jeesus on tullut maailmaan pelastamaan kaikki ihmiset, ketään unohtamatta, Jumalan lapsiksi ja taivaan perillisiksi. Jeesus antaa meille autuuden. Hän antaa synnit anteeksi ja antaa sydämeen ilon ja rauhan.

Jos Sinä tänään kaipaat elämääsi muutosta, huuda Jeesusta avuksi, Hän muuttaa kaiken!

Rakas, Pyhä Jumala, meitä rakastava Isä, kiitos että kuulet meitä ja olet kanssamme joka päivä Jeesuksen ja Pyhän Hengen kanssa!

Tänä aamuna, 22.11.2013, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiitos Mummi. Iloitsen jokaisesta kirjoituksestasi, niissä on aina tärkeä muistutus tai kiitosaihe.
Sinua siunata tahdon.
eeva

mummi kirjoitti...

Rakas Eeva, Kiitos, että elät päiviä kanssani Isän kämmenellä. Isä antaa sanottavan, iloitsen Hänen jokapäiväisestä avustaan! Isä siunatkoon Sinua ja auttakoon Sinuakin, Eeva! Mummi