sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Uskon perustus.


Rakas Lähimmäiseni, Viimeistään nyt meidän on uskottava, että talvi tulee. Täysikuu loistaa kirkkaalta taivaalta, eikä näy yhtäkään pilveä. Pakkasta on neljä astetta! Että, lämmintä päälle, ettei flunssa iske!

Tämän sunnuntain aihe on "uskon perustus". Yhdellä sanalla tekisi mieli vastata: "Hän on Jeesus!" Hän antaa meille aseet, jotka saamme lukea Efesolaiskirjeestä 6:10-18 ja Jeesus antaa uskon. muistathan, että usko on luja luottamus siihen mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy. Hebr. 11:1.

Kuninkaan virkamiehen uskoa koeteltiin Galilean Kaanassa kun hän kohtasi Jeesuksen. Hän oli varmaan kuullut, että Jeesus tekee ihmeitä. Hän oli muuttanut veden viiniksi. Siksi hän vaati Jeesusta kuolemansairaan poikansa luo parantamaan hänet, Mutta Jeesus sanoi: "Mene, sinun poikasi elää." Mies uskoi Jeesuksen sanan ja lähti kotiinsa. Jo matkalla hän sai palvelijoilta kuulla, että poika elää. Hän kyseli, milloin poika parani ja sai kuulla, että sillä hetkellä kun Jeesus sanoi: "Mene, sinun poikasi elää", kuume lähti hänestä. Mies uskoi sen jälkeen Jeesukseen ja koko hänen perhekuntansa uskoi!

Se on uskoa, kun uskoo näkemättä! Jeesus kutsuu tänäänkin meitä uskomaan Jumalaan ja seuraamaan itseään. Hän haluaa johtaa meidät Isän syliin lepäämään. Hän haluaa antaa meille tulevaisuuden ja toivon, iankaikkisen elämän Jumalan luona. Hänen kaikki lupauksensa ovat silmiemme edessä, kun avaamme Raamatun. Rakas Lähimmäiseni, Jeesus antaa meille sota-asun ja Pyhä Henki vahvistaa uskoamme. Rakas ystävä, uskotaan näkemättä! Jeesus elää!

Tänä aamuna, 20.11,2013, rakkaudella Mummi.


2 kommenttia:

Huopalintu kirjoitti...

Kiitos näistä ajatuksista Mummi.
Lienee johdatusta, kun tuo Hebrealaiskirjeen kohta on ollut mielessäni tänä aamuna ja nyt sain lukea sen myös kirjoituksestasi. Mihinkä muuhun täällä maailmassa laittaisi toivonsa kuin Jumalaan. Siunattua syksyn jatkoa.

mummi kirjoitti...

Rakas Trina, Herra puhuu samoista asioista usealle, kun Hän haluaa korostaa asiaa. Nyt oli usko Hänen asianaan meille. Mummi