perjantai 25. lokakuuta 2013

Konsertissa Herran hoidossa!

Rakas Lähimmäiseni, oletko huomannut, että tämä armon vuosi on hujahtanut lopuilleen? Jouluun on enää kaksi kuukautta! Tämä kaunis syksy on pitänyt ainakin minua vielä kesän muistoissa. Nyt on aika herätä talveen ja liukkaisiin keleihin! Herra, varjele meitä liikenteessä!

Minulle avautui Psalmi 145. Se on Daavidin ylistysvirsi, se sopii tähän aamuun: "Minä kunnioitan sinua, Jumalani, Sinä kuningas, ja kiitän sinun nimeäsi aina ja iankaikkisesti. Joka päivä minä kiitän sinua ja ylistän sinun nimeäsi aina ja iankaikkisesti. Suuri on Herra ja sangen ylistettävä, ja hänen suuruutensa on tutkimaton........Herra on armahtavainen ja laupias, pitkämielinen ja suuri armossa. Herra on hyvä kaikille ja armahtaa kaikkia tekojansa. Kaikki sinun tekosi ylistävät sinua, Herra, ja sinun hurskaasi kiittävät sinua. He puhuvat sinun valtakuntasi kunniasta ja kertovat sinun voimastasi. Niin he ilmoittavat ihmislapsille hänen voimalliset työnsä ja hänen valtakuntansa kirkkauden ja kunnian. Sinun valtakuntasi on iankaikkinen valtakunta ja sinun herrautesi pysyy polvesta polveen."

Jumalan hyvät työt ja Jumalan rakkaus meitä kohtaan kaikui kaikista lauluista, jotka eilen illalla kuulimme kirkkokonsertissa. Vaasan seudun uskovat taiteilijat esittivät meille kuulijoille suurella taidolla nuo ihanat laulut! Oli ilo kunnella heitä ja levätä Isän kasvojen edessä! Monet silmät kostuivat, kun lauluryhmä esitti loppulaulun "Sua kohti Herrani". Turvallista oli lähteä tästä siunaavasta yhteydestä kotimatkalle, kun pastori Arto Lehtineva siunasi meidät Herran siunauksella! Kiitos, Pyhä Kolmiyhteinen Jumala, läsnäolostasi ja siunauksestasi! Kiitos, että siunaat lähimmäistemme joulut!

Tänä aamuna, 25.10.2013, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: