maanantai 14. lokakuuta 2013

Avoin aamurukous.


 Rakas Lähimmäiseni, mummin sydän on syrjällään! Suren niin oman rakkaan kirkkomme tilaa, että minun on nyt vain huudettava Jumalalle. Ihmiset eivät ehdi kuunnella, mutta Jumala kuulee:

Rakas Jumalani, Sinä Kolmiyhteinen Jumala, joka olet neljäkymmentä vuotta minua kädestä taluttanut Pyhän Hengen kanssa! Sinä, Isä Jumala, joka lähetit rakkaan Poikasi maailmaan kärsimään ristinkuoleman, että meillä rauha olisi! Sinä, rakas, Kaikkivaltias, joka ylösnousemusvoimalla herätit Jeesuksen kuolleista, että meillä olisi iankaikkinen elämä Sinun luonasi! Sinua, Isä Jumala, kirkastaa Jeesus kaikilla teoillaan! Sinun tahdostasi, Poikasi Jeesus, joka tiesi mitä tekoa me olemme, lähetti Pyhän Hengen oppaksemme ja tiennäyttäjäksi, elämään rinnallamme joka päivä ja kirkastamaan Kristusta, Vapahtajaamme! Sinä, Pyhä Jumala, joka annoit Sanasi, meille elämän voimaksi, että sitä puhtaana saarnataan kaikissa seurakunnissasi, mitä Sinä nyt meistä ajattelet, kun yksi kirkkomme paimenista ehdottaa, että Jumalan Nimi jätettäisi kokonaan pois kirkomme saarnoista?

Rakas Jumala, vastaa jollekin valitullesi mitä pitää tehdä! Löytyykö valtionkirkostamme tuomiokapitulia, joka saattaa taas kerran tällaisen paimenen oikeaan päiväjärjestykseen. Tuskin pappisvirasta erottaminen tulee kysymykseen, epäilee Mummi. Mitä Sinä, rakas Jumala, tästä ajattelet? Armahda meitä!

Tänä aamuna, 14.10.2013, murhemielellä Mummi

8 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Voi mummi ei voi olla totta. Mihin ollaan menossa Onko jo se eksytyksen aika tullut? Ainakin sitä näyttää.

Rukoillaan yhdessä Jumalaa kirkkomme puolesta.

Runoystävä kirjoitti...

Rukoillaan ja kiitetään siitä, että vastaus on jo valmiina. Jumala antaa vastauksen ajallaan.

Anonyymi kirjoitti...

Herra, armahda vielä Suomea! Armahda meitä!
t. yx waari

Anonyymi kirjoitti...

Mummi hyvä.
lähetän sinulle postia, kunhan jaksan. Nyta vain niin väsynyt ja ahdistunut...
t. yx waari

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, totuudessa pysyminen on vaikeaa. kun kansa haluaa korvasyyhyynsä ympäripyöreätä tekstiä. Asiat eivät korjaannu, jos ei joku sano, mitä varten kirkko on olemassa ja kuka on kirkon Pää, Pyhä Kolmiyhteinen Jumala! Mummi

mummi kirjoitti...

Rukoillaan rakkaat ystävät, että Jumala armahtaa Suomea ja että Jumala antaa Sanan kirkoissamme puhtaana kaikua! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Anonyymi, älä ota keneltäkään, minultakaan, liikaa kehoituksia. Kysele Jumalalta, usko Jeesukseen ja seuraa pyhän Hengen johdatusta! Hän sen tekee, Hän Sinut vapauttaa! Lepää, ja kirjoita sitten, kun asiaa löytyy. Jos haluat kirjani, lähetä osoitteesi, panen kirjan väliin hähimmäistyön maksutositteen. Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, Jumala vastaa ajallaan! Minä vain kiirehdin vastausta suotta! Mummi