tiistai 8. lokakuuta 2013

"Riemuitkoon metsän puut!"


Rakas Lähimmäiseni, oletko huomannut, kuinka lämpimän ja kauniin syksyn Isä on meille antanut? Meillä on aihetta kiittää! Kaikki lehtipuut ovat yltäkylläisessä väriloistossa. Kesän kukat alkavat kukkia uudestaan. Syysaurinko paistaa niinkuin vain Vaasan taivaalta voi paistaa. No tuuli puistattaa välillä, mutta onhan meillä vaatteet. Lappi on ominut ruskamatkat. Nyt ehdottaisin, kun Vaasassa on ihanin ruska miesmuistiin, tulkaapa ruskaretkelle Vaasaan sankoin joukoin! Kaupunki on kauneimmillaan!

Raamatun sanakirjasta katsoin puu-nimikkeellä mitä tähän saisin jatkoksi Jumalan Sanasta: 1 Aikakirja 16:33 ja Psalmi 96:12. "Riemuitkoot silloin metsän puut!"   Milloin silloin? Silloin kun Jeesus palaa maan päälle tuomitsemaan oikeudenmukaisesti maailman:

1 Aikakirja 16:31-36: "Ilotkoot taivaat ja riemuitkoon maa ja sanottakoon pakanain seassa: "Herra on kuningas!" Pauhatkoon meri ja kaikki, mitä siinä on; ihastukoot kedot ja kaikki, mitä niissä on, riemuitkoon silloin metsän puut Herran edessä, sillä hän tulee tuomitsemaan maata. Kiittäkää Herraa, sillä hän on hyvä, sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti. Ja sanokaa: "Pelasta meidät, sinä pelastuksemme Jumala, kokoa ja vapahda meidät pakanain seasta, että me kiitäisimme sinun pyhää nimeäsi ja kerskaisimme sinun ylistyksestäsi." Ylistetty olkoon Herra, Israelin Jumala, iankaikkisesta iankaikkiseen." ja kaikki kansa sanoi: "Amen", ja ylisti Herraa."

Kiitos, rakas Jumala, että lähetit Jeesuksen maailmaan pelastamaan kaikki ihmiset Sinun lapsiksesi ja iankaikkiseen elämään Sinun luonasi! Aamen.

Tänä aamuna, 8.10.2013, rakkaudella Mummi.

4 kommenttia:

Maire kirjoitti...

Iloitsen värikkäistä puista. Minun mielestäni ne julistavat Jumalan kunniaa.Kun rukoilen kielillä, niin usein tulee selityksenä luonnosta, kuinka luonto iloitsee Jumalasta. Äsken luin Jeremian kirjasta , kuinka luonto suree.Tänään on kuitenkin ilon päivä...tämän päivän on Herra antanut:)
Siunausta päivääsi Mummi
Maire

mummi kirjoitti...

Rakas Maire, iloitaa syysruskasta, siinä näkyy Jumalan käsiala ja värien ilo! On meillä ihana maa, kun on vuodenajat! Kiitos viestistäsi ja siunauksista! Kaikille lukijoille Herran hyvää hoitoa! Mummi

sylvi kirjoitti...

Syyluonto on kauneimmillaa, Kiitos siitä taivaan Isälle.
Siunausta päiviisi.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, ovtko puut siellä Ruotsissa samoja kuin Suomessa? Siunausta Teillekin kaikkeen! Mummi