torstai 24. lokakuuta 2013

Tervatukoa Kirkkokonserttiin!

Rakas Lähimmäiseni, kesä on tullut jälleen! Lämpötila klo7 on 9,8. Ulko-ovella tuoksuu ruoho ja Herra on maalannut koko taivaan maidolla. Valkoiset pilvet peittävät taivaankannen. Vaihtelu virkistää, sanotaan. Nautitaan vielä lämmöstä ja runsaasta ruskasta! Ole siunattu, rakas Lukijani!

Tervetuloa Vaasan Kirkkoon Konserttiin tänä iltana klo 19! Lasse Vallius on koonnut hyvän musiikkikokoonpanon: Heini Lappalainen- Nykänen, Samu Hokkanen, Riikka Viljamaa, Terhi Tikkamäki  ja lauluryhmä, sekä seitsenhenkinen orkesteri! Puhe Arto Lehtineva, psalmi Markku Saari. Vapaa pääsy. Kolehti lähimmäisten avustamiseen Vaasan Lähimmäiskotiyhdistyksen kautta. Tämä ystävien yhteinen konsertti on jo neljäs laaatuaan. Tervetuloa kokemaan Herran hoitoa ja uskovien yhteyttä!

" Liekkejä on monta, valo on yksi, hän on Jeesus Kristus. Liekkejä on monta, valo on yksi. Hän yhdistää meidät. Oksia on paljon, runko on yksi, hän on Jeesus Kristus. Oksia on paljon, runko on yksi. Hän yhdistää meidät. Palvelijaa monta, yksi on Herra, Herra Jeesus Kristus. Palvelijaa monta, yksi on Herra. Hän yhdistää meidät. Lahjat ovat monet, Henki on yksi, hän on Henki Herran. Lahjat ovat monet, Henki on yksi. Hän yhdistää meidät. Uskovia paljon, ruumis on yksi, yksi seurakunta. Uskovia paljon, ruumis on yksi. Hän yhdistää meidät. virsi 454.

Rakas Jumala, siunaa kirkoiltamme tänään! Siunaa meitä kaikkia Sanan ja musiikin kautta! Siunaa kolehti Lähmmäisillemme! Aamen

Tänä aamuna, 24.10.2013, rakkaudella Mummi.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vahva siunaus ja Pyhän Hengen läsnäolo, Jumalan rakkaus Jeesuksessa konsertti-iltaan!
Kiitos Abba-Isä uudesta armon päivästä, joka on sinun mahdollisuuksiasi täynnä.
t. yx waari

mummi kirjoitti...

Rakas Anonyymi, kiitos rukouksistasi! TUskotaan ja toivotaan, että kirkko täyttyy ihmisistä, joita Herra ravitsee ja siunaa!Kiitos, että Isä ravitsee sinua Sanallaan ja läsnäolollaan, niinkuin meitä kaikkia omiaan! Mummi