tiistai 1. lokakuuta 2013

Pienoisevankeliumi.

Rakas Lähimmäiseni, herään neljältä kylliksi nukkuneena. Kiitos, Isä! Toivottavasti Sinäkin nukuit hyvin! Pakkasta on 1,7 astetta. Vieläköhän minun "varjelemani" nuppu on kestänyt kylmän? Vasta istuttamani kärhö on kasvattanut ison nupun. Olisi ollut hienoa nähdä minkälaisia kukkia siihen ensi kesänä tulee! No, ken elää silloin, hän ainakin näkee!

Kun avaan Raamatun, saan eteeni pienoisevankeliumin, Joh.3:16: "Niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä." Nämä ovat Jeesuksen sanoja, ja Hän jatkaa: "Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi. Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita, mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen."

Tässä on ilosanoma Jeesuksesta! Siinä Jeesus kertoo maailmaan tulonsa syyn: Hän tuli palastamaan kaikki ihmiset Jumalan lapsiksi! Hän antaa synnit anteeksi! Hän johdattaa armahtamansa ihmisen elämään Jumalan rakkauden ilmapiirissä, jossa on läsnä Isä, Poika ja Pyhä Henki, jossa on anteeeksianto ja hyväksyvä rakkaus. Silloin ihminen tietää, että Jumalan valtakunta on tullut lähelle. Hänellä on tulevaisuus ja toivo. Isä rakastaa ja Pyhä Henki johdattaa häntä joka päivä ja hän saa periä iankaikkisen elämän. Joka uskoo Jeesukseen pelastajanaan, hän saa synnit anteeksi ja Isän lapseuden. Joka ei usko, hän jää ilman tätä lahjaa, niin Jeesus sanoo tässä tekstissä. Meillä kaikilla on vapaa valinta!

Kiitos, Taivaallinen Isä, siitä, että lähetit Jeesuksen lunastamaan meidät Sinun lapsiksesi! Kiitos iankaikkisesta rakkaudestasi ja huolenpidostasi lapsiasi kohtaan! Aamen.

Tänä aamuna, 1.10.2013, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: