lauantai 5. lokakuuta 2013

Katkeruus myrkyttää sydämen.


Rakas Lähimmäiseni, kiitos rukouksistasi! Eilen illalla kivi putosi sydämeltäni, kun vastasin viimein puheluun ja puhuin rehellisesti mielenipahoittajalle. Lopuksi sanoin, että rukoilen hänen puolestaan. Silloin helpotti! Jeesus antoi minulle anteeksi katkeruuteni. Kivi sydämellä neljä päivää oli liikaa mummille. Yöllä sydän temppuili niinkuin ei koskaan ennen. Jätin itseni Isän käteen ja nukahdin. Kiitos, Jeesus, että nyt armo ja rauha ovat palanneet! Armon rauhaa Sinullekin lukijani!

Se kivi oli epäsopu, anteeksiantamattomuus, itsensäpahoittaminen, kauna, katkeruus! Sellaiseen tilaan ei saisi koskaan jättää asioita, vaan ennen erilleenlähtöä on puhuttava suoraan, miten on tullut loukatuksi ja on heti sovittaava riita-asia. Niinhän Jeesuskin toivoo, että emme anna auringon laskea riitamme yli. Tulipa tämäkin koetuksi. Raskasta oli! Sydän sen todisti mummille. Sovitaan riidat, ettei sydän repeä!

Rakas Jumala, anna meille lapsillesi kyky sopia riitamme heti. Anna Sinun rakkautesi vaatia meitä anteeksiantoon! Anna meidän muistaa, että katkeruus myrkyttää sydämen. Auta anteeksiantoon ja rukouksseen! Kiitos, että minut vielä vapautit! Aamen.

Virsi 377: "Sun haltuus rakas Isäni, mä aina anna itseni. Mun sieluni ja ruumiini, sun omas ovat, Herani. Siis omas ota huomahas, en pelkää sinun suojassas. Sun , Isä, tahtoos tyytyen saa sydän levon suloisen. Oot hädässä ja tuskassa mun auttajani ainoa. Sen uskon, rakas Isäni, vaan muista heikkouttani. Sun lastas auta vaivassa, suo ilo luonas taivaassa."

Tänä aamuna, 7.10.2013, rakkaudella Mummi.
8 kommenttia:

Maire Laasanen kirjoitti...

Yhdyn Mummin rukoukseen. Meillä on myös lupa sanoa, ettemme jaksa. Ihmisen hätä on itsekäs ja mullekin voi samalta ihmiseltä tulla soittoja 10-20 kertaa päivässä ja saman verran tekstareita. Eihän sellaiseen kanssakäymiseen ole mitään mahdollisuuksia ja voimavaroja.Koko perhe häiriintyy...joudun pitämään puhelinta kokous/hiljainen asennossa. Kuitenkin mun huonokuntoinen äiti voi soittaa, että on kaatunut ja puhelimen äänen pitäisi kuulla.Keskustelut eivät ole auttaneet tässä tilanteessa.Siunausta MUmmille! Hyvä, että painolasti lähti!
Maire

Anonyymi kirjoitti...

En mummi ja ystävät tiedä, ovatko viestini tulleet perille. Yritän vielä kerran:
Pyydän rukousta puolestani. en edes jaksa eritellä asioitani. Olen vain niin täydellisen uupunut henkisesti, hengellisesti, fyysisesti, mieleltäni1 Vaikka miten huudan Jeesuksen puoleen, asiat eivät ole muuttuneet ja olen lpussa, vaikka TAHDON ELÄÄ JÄLLEEN HÄNESSÄ, SAADA KOHDATA HÄNET!

AUTA JA ARMAHDA JUMALA, JEESUKSEN PYHÄSSÄ NIMESSÄ1 PIAN!
t. yx uupunut waari

mummi kirjoitti...

Rakas Maire, huomasitko tämän päivän lehdestä, että vainoaminen on rikos! Puh. numeron voi antaa poliisille. Hän hoitaa loput! Rukoillaan niiden puolesta, jotka kiusaavat soitoilla, että saisivat ymmärryksen lopettaa. Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Anonyymi, Sinä, joka olet lopussa. Sinulla on oikea rukous. Apu meille tulee Jumalalta Jeesuksen pyhässä nimessä rukoillessamme. Jeesus haluaa aterioida Sinun kanssasi. Hän haluaa armahtaa Sinut! Mene totuudessa tapaamaan Vaphtajaasi. Kerro Hänelle,miksi läksit hänen luotaan, kerro Hänelle syntisi, kuinka olet Jumalaa vastaan rikkonut. Ano anteeksi tekojasi,katso Jeesukseen. Hän kuulee, ja ottaa taakkasi kuin peitteen. Hänen tehtävänsä on antaa synnit anteeksi. Usko Jeesuksen armoon ja ala kiittää. Älä muistele entistä tilaasi. Lue Jumalan lupauksia ja ilosanomaa Jeesuksesta yhä uudestaan. Jeesus hoitaa Sinut Terveeksi ja Isä rakastaa ja johdattaa Sinua Pyhän Hengen kanssa. Se on meidän järjellinen terapiamme. Seurakunnassa saamme lisää rakkautta ja opetusta ja Jeesuksen lahjan,ehtoollisen. Näin minä löysin Jeesuksen! Hän tulee Sinullekin parhaaksi ystäväksi, Hän antaa sydämeesi rauhan! Mummi. airiinkeri@gmail.com.

sunrisen oma blogi kirjoitti...

Siunausta sinulle,sinulla on hienot sivut.
On hienoa että sait puhua sen mielenpahoittajan kanssa. Ihmissuhteet ovat vaikeita ja monesti on vaikeaa antaa anteeksi niille ihmisille jotka pahoittaa mielen ja loukkaa.
Minä olen joutunut pyytämään Jeesukselta apua että voisin antaa anteeksi ihmisille jotka ovat loukanneet,helppoa ei se ole.

mummi kirjoitti...

Rakas sunrise! Olen samaa mieltä kanssasi että on vaikea antaa aanteeksi. Uskon, että ystävien rukoukset toivat minulle valmiuden luvata esirukousta tälle lähimmäiselle. Se tuli niin yllättäin.Se yllätti minutkin ja Jeesus otti kiven pois! Mummi

mummi kirjoitti...

Yks uupunut waari, rakas ystävä, mene turvallisesti Jeesuksen luo, lupaan rukoilla Sinulle uskoa Jeesuksen voimaan, rukoilla rehtiä kohtaamista! Uskon, että blogini ystävät yhtyvät myös rukoukseen! Kiitos Jeesus armostasi! Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Sinun sivut on siunannut minua,useat kerrat.Olet niin aito ja rakkutta hekuva vanha ihminen<3 Jumala siunatkoo sinua kaikessa ,elämäsi aikoina.Päiväni alkaa sillä että avaan blogger sivut ja etsin sinun blogger päivityksen ja luen ja siunaan päiväni kiitos siunaavista päivitykisistäsi uskon sisar <3