perjantai 4. lokakuuta 2013

Rakkaus on elämän perustus.

Rakas Lähimmäiseni, kovin herkästi järkkyy mummin mieli! Olen ollut mielensäpahoittaja jo muutaman päivän. Nytkin uni antaa odottaa itseään. Toivon, että Sinäkin rukoilet puolestani, että sulaisin anteeksiantoon!

 Paavalin kirjeestä efesolaisille löysin rakkaan sanan ja rukouksen luvusta 3,jakeet 14-21: "Tämän vuoksi minä polvistun Isän eteen, hänen, jonka asemaa jokainen Isän ja lapsen suhde kuvastaa. Rukoilen, että hän sanomattomassa kirkkaudessaan hengellään vahvistaisi ja voimistaisi teidän sisäistä olemustanne. Näin Kristus asuu teidän sydämissänne, kun te uskotte, ja rakkaus on elämänne perustus ja kasvupohja.
Silloin te kykenette yhdessä kaikkien pyhien kanssa käsittämään kaiken leveyden, pituuden, korkeuden ja syvyyden, ja voitte tajuta Kristuksen rakkauden, joka ylittää kaiken tiedon. Niin Jumalan koko täyteys  valtaa teidät."

Kiitos, Isä, suuri on Sinun armosi ja lääke on Sinun Sanasi. Sinun rakkautesi syvyyttä ei järki käsitä, mutta se tuntuu sydämessä. Pyhä Henki antaa uskon.

"Jumalalle, joka meissä vaikuttavalla voimallaan kykenee tekemään monin verroin enemmän kuin osaamme pyytää tai edes ajatella,olkoon ylistys seurakunnassa ja Kristuksen Jeesuksen kautta kaikkien sukupolvien, aina ja ikuisesti.Aamen."

Tänä aamuna, 3.10.2013, rakkaudella Mummi.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mummille oikein virvoittavaa ja siunattua päivää. Jumalan anteeksi antavaa voimaa. T.Uneton yövalvoja

mummi kirjoitti...

Rakas Anonyymi, meitä yövalvojia lienee paljonkin. Rukoillaan, niin ei mene aika hukkaan. Kiitos rukouksestasi, jo vähän helpottaa närkästys! Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Rakas Herra! Sinä tiedät nämä ihmisenä olemisen vaivat...kuinka usein pahoitamme mielemme. Herra kiitos, että annat voiman antaa anteeksi. Herra me tunnustamme, että itse emme pysty anteeksi antamaan, mutta Sinun avullasi Herra....Sinun avullasi Herra hyppäämme tämänkin muurin yli.
Siunausta päiviisi rakas Mummi
Maire L

Maire Laasanen kirjoitti...

Äskeinen ei siis ollut anonyymi, vaan mun kirjoitus.
Maire

mummi kirjoitti...

Rakkaat lukijani Anonyymi ja Maire! Kiitos jokaisen rukouksista! Häiritsijäni soitti soittamasta päästyään, mutta en vastannut. Kärsin. Sitten päätin, että kerron hänelle totuuden, että en jaksa kuunnella häntä, haluan soittojen loppuvan! Kuin ihmeen kaupalla sanoin hänelle lopuksi: "Rukoilen puolestasi!" Silloin putosi kivi rinnastani. Jeesus antoi rauhan! Kiitos kaikille rukoilijoille! Mummi

pau kirjoitti...

Ihmissuhteet ovat vaikeita toisinaan, eikä niihin ole helppoja ratkaisuja.
Totuus vapauttaa, mutta sitäkään ei aina osaa eikä voi sanoa, kun ei tiedä, miten sanoisi.

Olipa rohkaisevaa, että kirjoitit tuon Ef.kirjeen kohdan toissapäivänä, ja minulle se tuli vastaani eilen, jolloin kirjoitin siitä blogissani! Pyhä Henki on ihmeellinen,
näkemisiin tänään, varmaankin :)

mummi kirjoitti...

Rakas Paula, näimme ja saimme hyvän Sanan ja Herramme armoaterian. Ihmeellinen yhteys Pyhässä Hengessä! Mummi