lauantai 19. lokakuuta 2013

Katsotaan Jeesukseen.

Hyvää huomenta, rakas Lähimmäiseni! Toivottavasti nukuit hyvin! Minä heräsin hyvin nukkuneena vasta puoli seitsemältä. Kiitos Isälle!

Kun avaan ulko-oven, täysikuu paistaa suoraan silmiini vaaleansiniseltä taivaalta. Mahtavat lumivalkeat pilvet reunustavat taivaanrantaa keltaisten koivujen yläpuolella. Jumalalta ei lopu mielikuvitus! Uusi raikas tuoksu on ilmestynyt maahan sataneen lumihärmän myötä. Nautin näkymästä, kunpa osaisin sen joskus vielä ikuistaa kankaalle!

Paavali opttaa Timoteusta Sanan ajassa. Meille juuri ajankohtaiset asiat ovat aiheina. On tullut se aika, josta Timoteus puhuu:

Eilinen teksti 2 Tim.4:3-4: "Tulee näet aika, jolloin ihmiset eivät siedä kuunnella tervettä oppia vaan haalivat itselleen halunsa mukaisia opettajia kuullakseen sitä, mitä kulloinkin mieli tekee. He tukkivat korvansa totuudelta ja kääntyvät kuuntelemaan taruja." Tämän päivän Sana on 2Tim 4:5: "Mutta pysy sinä järkevänä kaikissa tilanteissa, kestä vaivat, julista evankeliumia ja hoida virkasi tehtävät."

Tässä hyvä ajankohtainen opetus tämän päivän seurakuntien paimenille ja kaikille Jeesuksen seuraajille, eikö totta!
Katsotaan Jeesukseen ja kuullaan Häntä!

Tänä aamuna, 19.102013, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: