sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Kuulitko hääkutsun?


Rakas Lähimmäiseni, heräsimme lepopäivän aamuun. Tänään saamme kiittää Taivaallista Isäämme siitä, että Hän on tullut luoksemme Jeesuksessa Kristuksessa. Jokaisella meillä on paikka Isän sydämellä. Hän haluaisi meidät kaikki lähelleen, mutta ihmiset eivät ymmärrä. "Kel´esteenä on emäntänsä, kuka syöttää härkiänsä."

Sunnuntain aihe on Jeesuksen lähettiläät. Matt.22:1-14 Jeesus kertoo vertauksin, kuinka vaikeaa on saada Jumalan kutsu kuulumaan ja vieraat tulemaan Karitsan häihin. Jumala on lähettänyt Jeesuksen pukemaan meidät valkoisiin häävaatteisiin. Hän avaa oven, että voimme elää elämämme täällä Kolmiyhteisen Jumalan yhteydessä ja valmistautua pääsemään Karitsan häihin sitten kun kutsu kuuluu. Jeesus on kutsunut lähettiläitä kertomaan Isän rakkaudesta, joka muuttaa elämän, Jeesus varustaa lähettiläänsä, mutta heitä ei uskota. Heitä vainotaan ja tapetaan.

Kuitenkin Isän kutsun kuuleminen on elämämme tärkein asia. Ihmisen sisin tarvitsee Jeesuksen armoa ja rauhaa. Ihminen tarvitsee Isän rakkautta ja huolenpitoa. Ihminen tarvitsee tulevaisuuden ja toivon! Kuunnellaan lähettiläiden puhetta ja uskotaan siihen ennenkuin se on myöhäistä!

Rakas Jumala, Sinä rakastava Isä, Kiitos, kun lähetit Jeesuksen valmistamaan meidät Karitsan häihin ja antamaan meille iankaikkisen elämän luonasi! Aamen.

Tänä aamuna, 13.10.2013, rakkaudella mummi.