keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Jeesus armahtaa.


Rakas Lähimmäiseni, haluatko kuulla, kuinka hyvä Jumala meillä on? Tunnetko syyllisyyttä, oletko masentunut ja voimaton? Tämän päivän Sana lohduttaa Sinua:

"Anteeksiantava ja laupias on Herra, hän on kärsivällinen, suuri on hänen hyvyytensä. Herra on hyvä kaikille, hän armahtaa kaikkia luotujaan." Ps. 145:8-9.

Jokainen ihminen on tärkeä Jumalalle. Uskotko, että Jumala näkee Sinut kirkkana helmenä. Hän haluaa Sinut lähelleen, siksi Jeesus etsii tänäänkin niitä ihmisiä, jotka kaipaavat Jumalan lepoa ja rauhaa sydämeensä ja huutavat Jeesusta avukseen.

Jeesuksen tehtävä on antaa synnit anteeksi. Hänen anteeksiantanamuksensa tuo ilon ja rauhan sydämeesi ja Sinä pääset Isän, Jumalan, syliin lepäämään! Pyhä Henki alkaa hoitaa Sinua Raamattua tutkiessasi. Saat uskon Vapahtajaasi ja tiedät olevasi Jumalan lapsi! Se on Jumalan työ!

Laulathan kanssani: "Jeesus parhain ystäväni, löytäisinkö vertaista? Auta etten eläissäni koskaan hylkää sinua. Minut ken
saa riistetyksi kädestäsi rakkaasta, kun on meillä tahto yksi nyt ja kerran taivaassa. Hän on kuollut puolestani, minut ken voi kadottaa? Ylöanöussut puoltajani minut vanhurskauttaa. Ken nyt syyttää uskaltaisi valittua Kristuksen, tuomita ken hänet saisi joukkoon kadotettujen. Eivät mitkään voimat maiset, eikä henkivallatkaan, nykyiset ei tulevaiset, elämä ei kuolokaan erottaa voi Jumalasta, hänen rakkaudestaan. Kristuksessa on se vasta julki tullut maailmaan." Virsi 273.

Tänä aamuna, 16.10.2013, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: