keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Herran armo on iankaikkinen.


Rakas Lähimmäiseni, psalmi 103, ojennettiin meille tänään Sanan Ajan kautta. Se, kiitokseen kehottava psalmi: "Kiitä Herraa, minun sieluni, äläkä unhota mitä hyvää hän on sinulle tehnyt, hän, joka antaa kaikki sinun syntisi anteeksi ja parantaa kaikki sinun sairautesi." Minutkin, iällisen mummin, Sinä Herra, olet varjellut terveenä koko kesän. siinä on kiitoksenaihetta kerrakseen. Ole ylistetty, Taivaallinen Isä!

Nostan tähän vielä Isän armon suuruutta, ettemme unohtaisi sitä: jakeet 11-18: "Sillä niin korkealla kuin taivas on maasta, niin voimallinen on hänen armonsa niitä kohtaan, jotka häntä pelkäävät. Niin kaukana kuin itä on lännestä, niin kauas hän siirtää meistä rikkomuksemme. Niinkuin isä armahtaa lapsiansa, niin Herrakin armahtaa pelkääväisiänsä. Sillä hän tietää, minkäkaltaista tekoa me olemme; hän muista meidät tomuksi."

"Ihmisen elinpäivät ovat niinkuin ruoho, hän kukoistaa niinkuin kukkannen kedolla. Kun tuuli käy hänen ylitsensä, ei häntä enää ole, eikä hänen asuinsijansa häntä enää tunne. Mutta Herran armo pysyy iankaikkisesta iankaikkiseen niille, jotka häntä pelkäävät, ja hänen vanhurskautensa lasten lapsille, niille, jotka pitävät hänen liittonsa ja muistavat hänen käskynsä ja noudattavat niitä."

Rakas, Taivaallinen Isämme, kaikesta tästä rakkaudestasi kiitämme Sinua tänään ja joka päivä! Aamen.

Tänä aamuna, 2.10.2013, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: