tiistai 29. lokakuuta 2013

Jeesus Kristus tekee eläväksi.

Rakas Lähimmäiseni, herään tähän aamuun virren siivittämänä! Isä oli etsinyt minulle vastauksen vaikeaan pulmaan, joka jäi meitä illalla askarruttamaan.

Kuuntelimme eilen illalla ystävän kanssa aamu TV:n ohjelman Areenasta: Kuinka uskoontulo muuttaa elämän? Minulle jäi ontto olo. Kirkkoherra tiesi, että hän on pelastunut kasteessa, mutta koko haasattelun ajan hän puhui vain kirkosta ja Jumalasta. Muusikko, joka lähtee lukemaan papiksi, sanoi, että hän kohtasi Jeesuksen Kristuksen. Se kohtaaminen muutti kaiken! Muuta hän ei juuri ehtinyt sanoakaan. Haastattelija lupasi, että kirkkoherran kanssa keskustelu jatkuu, mutta sitä emme enää löytäneet. Kirkosta ja Jumalasta puhuvat kaikki, mutta Jeesusta ei saa unohtaa, sillä Jeesus Kristus on tie Jumalan luo ja Jeesus on kirkon Herra. Saivatko katselijat vastauksen siihen, kuinka uskoontulo muuttaa elämän?

Se virsi, jolla, Jumala minut tänään herätti, kuuluu näin: "Kiitos suuren kuninkaan, joka siunaa kirkkoaan lahjoin lukemattomin erilaisin antimin. Kristus itse päälle maan kaiken tuli jakamaan. Kuolemallaan antoi hän maailmalle elämän. Yksin emme työtä tee, toinen toista tarvitsee. Tuomme vaihtopöydälle lahjamme ja puutteemme. Täällä tieto viisaus, kaikki toivo, rakkaus kätketty on Kristukseen, aarteeseemme yhteiseen. Herran suuna käsinä vaellamme yhdessä, että kaikki maailma voisi Isään uskoa. Tässä valtakunnassa heikot ovat vahvoja, sairas terveen parantaa, saaja auttaa antajaa. Elämän saa lahjaksi, jos sen antaa alttiiksi. Siemen maahan haudataan tähkäpäiksi kasvamaan." Virsi 428.

Rakas, Jumala, kiitos siitä, että Sinä lähetit Poikasi, Jeesuksen Kristuksen maailmaan pelastamaan meidät ja perustamaan seurakunnan, jossa saamme yhdessä kuulla Sanaasi, elää Jeesuksen antamaa uskoa todeksi ja elävöityä sakramenteistäsi! Aamen

Tänä aamuna, 29.10.2013, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: