tiistai 14. lokakuuta 2014

Hauta on tyhjä

Rakas Lähimmäiseni, herättyäni avasin TV7:n. Tapani Suonto puhui. Hän kehotti kirjoittamaan muistiin, että muistaisimme: "Hauta on tyhjä. Jeesus on voittanut taistelun!" Hän voitti, että sinä ja minä voimme elää iankaikkisesti Isän lapsina! Jeesuksessa Kristuksessa olemme vapaat!


Ulko-ovella kohtaan sysimustan, tyynen yön. Yölamppu on tullut tiensä päähän. Sytytän ovilampun ja näen, että kaikki on hyvin. Nähdäksemme tarvitsemme valoa. Vapain sydämin elääksemme tarvitsemme Jeesusta, Vapahtajaamme!

Aamun sanan löydän Juha Vähäsarjalta: "-Tulkaa,selvittäkäämme miten asia on, sanoo Herra. -Vaikka teidän syntinne ovat verenpunaiset, ne tulevat valkeiksi kuin lumi. Vaikka ne ovat purppuranpunaiset, ne tulevat valkeiksi kuin puhdas villa." Jes. 1:18.

Kutsu parannukseen tuntuu vastenmieliseltä ja pelottaavalta. Mieleen nousee parannuksen vaatijat, jotka eivät kuuntele, vaan pyrkivät painostamaan samaan muottiin jokaisen vastaantulijan. Parannusta pidetään jonain sellaisena muutosvaatimuksena, jossa ihmisen persoonalle tehdään luvatonta väkivaltaa. Jumalan sanan mukaan parannus merkitsee kuitenkin muuta. Se on sitä, että syyllinen saa syyllisyytensä anteeksi ja että syntien verenpunainen velka julistetaan sovitetuksi. Parannus on sitä, että me emme turvaudu enää tämän maailman jumaliin, vaan panemme toivomme elävään Jumalaan, joka voi oikeasti auttaa meitä. Parannus tarkoittaa palaamista siihen armoon, joka meille on annettu jo kasteessa. Parannus on yksinkertaisesti käännös toiseen suuntaan, mielenmuutos, jossa Jumalasta tulee jälleen meidän Jumalamme, sydäntemme turva. Sillä se, johon me turvaamme hädässämme, on todellisuudessa meidän Jumalamme."

Kiitos, rakas Jeesus siitä, että Sinä taistelit ristillä ja voitit! Kiitos, että lunastit meidät kuolemasta Isän lapsiksi. Kiitos, että hauta on tyhjä! Aamen.

Tänä aamuna, 14.10.2014, rakkaudella Mummi.Ei kommentteja: