keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Jumala on läsnä.

Rakas Lähimmäiseni, katselin koulukiusausiltaa TV 2:ta. Siunaa Taivaanisä kaikkia koululaisia ja kaikkia opettajia ja kaikkia opettajien opettajia! Anna yhteys ja rauha kouluyhteisöihin. Sinä, rakas Taivaallinen Isä voit heitä auttaa ja koko Suomen kansaa siunata! Siunaa, Herra, meitä kaikkia sylivauvasta vaariin!

Siunaa rakas Isä minuakin, Mummia, joka haluan  kertoa Sinun rakkaudestasi ja Jeesuksen armotyöstä blogiystävilleni. Sinähän tiedät, Lukijani, että sanani suodattuvat vanhojen aivojeni kautta, siksi ne voivat olla epätarkkoja. Muista huomauttaa, jos menen harhaan, että korjaan virheeni. Haluan pysyä Sanassa!

Keskustelin rakkaiden ystävien kanssa eilisestä tekstistäni. Jumalan lapsiksi uudestisynnymme kasteessa, jossa saamme omaksemme Jeesuksen Kristuksen koko ristinansion. Jeesus Kristus sovitti ristillä koko maailman synnit ja voitti ylösnousemuksellaan iankaikkisen elämän jokaiselle, joka uskoo Häneen.

Olen etsinyt selityskirjaa efesolaiskirjeeseen raamattupiiriämme varten. Kovin vähän on uskoa käsittäviä teoksia kirjakaupassa, pari hyllyä filosofian alapuolella Raamattuja ja sanoja jokaiseen päivään. Mutta ei hätää, nythän elämme tietokoneaikaa! Ja ystävät toivat omat teoksensa käyttöömme.

Ilolla luin ensimmäiset mainesanat tulevasta tekstistämme: "Efesolaiskirje on kauneimpia helmiä UudenTestamentin helminauhassa. Se on syvällinen, täynnä rakkautta ja toivoa. Tästä kerjeestä monet ovat ammentaneet jatkuvasti voimaa elää kristittynä. Kirje oli mm evankelisen liikkeen isälle F.G. Hedbergille hyvin raakas ja sen tutkiminen johti evankelisen herätyksen syntyyn.

Kiitos, rakas Jumala, voimallisesta sanastasi, sytytä meidätkin! Aamen

Tänä aamuna, 8.10.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: