torstai 23. lokakuuta 2014

Huolten verkossa

Rakas Lähimmäiseni, Herra johdattakoon Sinua tänä päivänä niin, että huolesi muuttuu levoksi! Minun sydämeltäni putosi kivi eilen. Sain ihmetellä Jumalan johdatusta ja kiittää!

Eteeni kertyi asioita, joista mumminmieleni sekoittui pahan kerran, kun en ymmärtänyt mitä pitäisi tehdä. Huoli kokosi kiven sydämelleni. Rukoilin tietty, koska Herra kehottaa, että saattakaa asianne Herran eteen. Sitten soitin ystävälle. Hän antoi minulle ensimmäisen ajan henkilölle, joka voi minua opastaa, 4.12. Iloitsin avusta, mutta kauanpa pitää odottaa epätietoisena. 

Puolen tunnin kuluttua ystävä soitti: "Henkilö, jolle annoin sinulle ajan, istuu vieressäni. Hänellä on aikaa ottaa sinut vastaan tänään!" Ilo Jumalan ihmeellisestä johdatuksesta täytti sydämeni.

Kun keskustelimme, huomasin, että kärpäsestä oli tullut härkänen pienessä mielessäni. Asia järjestyi helposti. Kivi putosi sydämeltäni. 

Ylistys ja kiitos Jumalalle! Hän, Kaikkivaltias, voi johdattaa niin, että apu tulee yllättäin.

Kun katselen moottritielle, kaksi pitkää rekkaa kiitää Vaasaa kohti, kohti satamaa. Herra, siunaa kaikkia yöllä töskenteleviä, Siunaa kärsiviä ihmisiä kaikkialla. Auta yksinäisiä. Sytytä, Jeesus, ihmisten sydämet Jumalan puoleen! Herätä Israelin kansa tuntemaan Sinut, Vapahtajamme, Jeesuksen nimessä. Aamen.

Tänä aamuna, 23.10.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: