torstai 30. lokakuuta 2014

Kuka on lähimmäiseni?

Rakas Lähimmäiseni, Jeesus ohjaa tänään ajatuksemme lähimmäiseen:

Kun eräs lainoppinut kysyi Jeesukselta: " Kuka sitten on minun lähimmäiseni?" Jeesus vastasi Luukas: 10: 30-37: "Eräs mies vaelsi Jerusalemista alas Jerikoon ja joutui ryövärien käsiin., jotka riisuivat hänet alasti ja löivät haavoille ja menivät pois jättäen hänet puolikuolleeksi.

Niin vaelsi sattumalta eräs pappi sitä tietä  ja näki hänet ja meni ohitse. Samoin leeviläinenkin: kun hän tuli sille paikalle ja näki hänet, meni hän ohitse. Mutta kun eräs samarialainen, joka matkusti sitä tietä, tuli hänen kohdalleen ja näki hänet, niin hän armahti häntä. Ja hän meni hänen luoksensa ja sitoi hänen haavansa ja vuodatti niihin öljyä ja viiniä, pani hänet juhtansa selkään ja vei hänet majataloon ja hoiti häntä. Ja seuraavana aamuna hän otti esiin kaksi denaria ja antoi majatalon isännälle ja sanoi: "Hoida häntä ja mitä sinulta lisää kuluu, sen minä palatessani sinulle maksan."

"Kuka näistä kolmesta sinun mielestäsi osoitti olevansa sen lähimmäinen, joka oli joutunut ryövärien käsiin?" Hän sanoi: "Se joka osoitti hänelle laupeutta." Niin Jeesus sanoi: "Mene ja tee sinä samoin."

Meillä vaasalaisilla on mahdollisuus auttaa lähimmäisiämme kolehdilla Vaasan kirkossa tänä iltana kello 19. ja tulemalla  kuulemaan ja kannustamaan nuoria taitajia, Tarmoa, Miljaa ja Jimiä,  jotka illassa esiintyvät! Samoin voit tukea lähimmäisiämme Radio Vaasassa  hengellisen musiikin haastetoivekonsertissa pyhäinpäivänä 1.11.klo 10-13 lahjoittamalla ja haastamalla. Muistathan: Ilosta antajaa Jumala rakastaa!

Tänä aamuna, 30.10.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: