torstai 16. lokakuuta 2014

Isä kuulee ja auttaa!

Rakas Lähimmäiseni, iloitse kanssani, sillä Herra otti minulta pois eteisvärinän! Luin Risto Santalan kirjaa pieni astia pyhässä maassa, kun yhtäkkiä sydän alkoi laukata. Sairaalareissu! Kaikki huomiset suunnitelmat saa unohtaa. Mutta Jumala on ottanut sen pois ennenkin. Tänäänkin Hän voi minua auttaa!
Isä, ota tämä laukka pois Jeesuksen nimessä!

Alan tutkia Sanaa tälle vasta alkaneelle päivälle. Eteeni nousee sama Jeesuksen kutsu, kuin eilenkin: "Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon." Matt. 11:28.
Se on Juha Vähäsarjan kirjasta Jumalan kämmenellä.

Sydämeni täyttää iso ilo, sillä sydämeni on rauhaoittunut. Pulssi on 60 ja verenpaine normaali. Ylistys ja kiitos Sinulle Jumalani! Sinä annat avun oikeaan aikaan. Sinä annat levon. Sinä annat kaikki syntini anteeksi ja olet kanssani kaikki päivät maailman loppuun asti! Kuuletko Ystäväni, Isä kuulee ja auttaa!

Juha Vähäsarja jatkaa: " Lepo Jeesuksessa voidaan löytää hetkessä, kun armo saa kirkastua. Sydän rauhoittuu, uskonasiat tuntuvat selviltä, sydämessä on rauha. Useimmiten lepo Jeesuksessa on kuitenkin pitemmän tien tulos. Uskontien alku on iloinen, mutta levoton. On paljon epäselviä asioita, luottamuksen heilahtelua, tunteiden varassa leijumista.
Lepo vahvistuu, kun saamme oppia tuntemaan Jeesuksen persoonaa ja työtä. Kun meille selviää Jeesuksen täytetyn työn merkitys ja hänen rakkautensa sntistä ihmistä kohtaan, niin me alamme luottaa häneen. Opimme, että vaikka me olemme uskottomat, on Jumala uskollinen, eikä armoaan ja kutsumistaan kiellä. Uskallamme jättää aseemme Jeesuksen jalkojen juureen ja levätä hänessä. On elämä ympärillä sitten myrskyä tai tyyntä."

Kiitos, rakas Jumala, että Sinä kuulet, kun Sinua avuksi huudamme ja autat ajallasi tai samassa hetkessä. Jeesuksen tähden, hänen nimessään Sinä meitä kuulet!

Tänä aamuna, 16.10.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: