keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Jeesus on ihme

Rakas Lähimmäiseni, Jumalan hyvää hoitoa Sinulle tänä uutena päivänä. Se, että Jeesus, Vapahtajamme tänäänkin armahtaa ja antaa rauhan sydämeen, on suuri ihme! Eilen illalla, kun hyvä ystäväni tuli luokseni, hän kysyi: "Mikä on ihme?" Minä sanoin, että se on ihme, mitä saa ihmetellä. Suurin ihme on Kolmiyhteisen Jumalan läsnäolo ja huolenpito meidän elämässämme. Jeesus on ihme!
Se on ihme, että Jumala valitsi meidät!

Juha Vähäsarja kirjoittaa tästä näin: "Rakkaudessan hän näki hyväksi jo edeltä määrätä meidät yhteyteensä, omiksi lapsikseen, Jeesuksen Kristuksen tähden." Ef. 1:5.

Mikä ihana lohdutus ja ilo. Sinä et ole valinnut Jumalaa, vaan Jumala, jo ennen aikojen alkua valitsi sinut, että sinä uskoisit ja kantaisit hedelmää iankaikkiseen elämään. Sinut on valittu iankaikkiseen elämään ja ikuiseen iloon. Sinä kuulut Jumalan omiin, olet hänen erikseen valitsema. Etkä ole sitä siksi, että olisit niin hyvä tai taitava tai kaunis ja rohkea. Olet sitä vain ja ainoastaan siksi, että Jumala käsittämättömässä laupeudessaan valitsi sinut olemaan hänen omansa: Hänen rakkautensaa ja lohdutuksensa kohde. Hänen ilonsa ja riemunsa. Hänen lunastamansa ja omakseen kasteessa ottamansa. Pyhä Henki on sinetöisyt sinut Jeesukselle kuuluvaksi. Mikä ihmeellinen salaisuus ja selittämätön armo. Miksi juuri sinä? - Vain Jumala tietää. Voimme vain kiittää ja ylistää Jeesusta tästä suurimmasta mahdollisesta lahjasta, jonka ihminen voi koskaan saada, että hän saa olla Jumalan lapsi Jeesuksen Kristuksen tähden."

"Jeesus sä ainoa, heeikkojen auttaja, anteeksiantaja uupumaton! Pyhyys ja puhtaus, rakkaus virvoitus, totuus ja armahdus sinussa on. Kun uuvun haavoitun, huomassas, Herra, sun, suuren ja siunatun, levätä saan. Toiset jos hylkäävät, kasvosi lempeät puoleeni kääntyvät rohkaisemaan. Herrani armahda, ohjaa ja taivuta, minne ja milloinka tahtosi vie. Neuvoilla Henkesi valaise mieleni. Tee, Jeesus rakkaaksi ristisi tie. Ainoa puhtaus, syntisen uskallus, tuskassa lohdutus; pyhyytesi. Vaatteeksi anna se Ohjaa ja varjele jokainen askele, Jeesukseni.

Tänä aamuna, 22.10.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: