perjantai 24. lokakuuta 2014

Rukousvastaus


Rakas Lähimmäiseni, kiitetään hyvää Jumalaa, Hän tekee ihmeitä ylitse määrän! Eilen kuulin niistä yhden.

Olimme Vaasan Kirkossa rukous ja ylistysillassa. Ystäväni Jari istui edessäni. Muistan hyvin sen päivän, kun Jari tuli luokseni kuultuaan diagnoosinsa: MS-tauti. Nuori mies oli hädissään: "Se tauti vie minulta liikuntakyvyn!" 

Rukoilimme yhdessä: "Rakas Jumala, Sinä kuulit Jarin hädän. Sinä olet voimallinen ja väkevä. Sinulle, rakas Jumala, kaikki on mahdollista! Ota kaikki pois! Paranna Jari nimesi kiitokseksi! Tätä pyydämme Jeesuksen nimessä."

Tuosta rukouksesta on seitsemäntoista vuotta. Aina kun olemme tavanneet, Jari on sanonut minulle: "Kaikki pois!" Nuo sanat jäivät hänen mieleensä ja olivat hänen pyyntönsä Isälle, joka voi heikkoja auttaa. Eilen hän kertoi, että kaikki on otettu pois. Lääkitys on lopetettu! Jumala on tehnyt hänelle ihmeen. Yksi promille MS-sairaista paranee täysin. Ylistys ja kiitos Sinulle, armollinen, kolmiyhteinen Jumala!

Illan päätteksi lauloimme virren 318. Jari kertoi, että isoisä lauloi hänelle tätä virttä keinutuolissaan sylissä pitäen, kun hän oli lapsi. Jari tietää, että Jeesus on heikkojen auttaja ja Jari todistaa siitä elämällään joka päivä.

Rukoillaan Isää tänäkin aamuna, 24.10.2014, rakkaudella mummi.

2 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Kiitos, kun jaoit tämän! Rohkaisevaa luettavaa, ja vielä tuttu ihminenkin kyseessä =)

mummi kirjoitti...

Rakas Veera, iloitaan Jarin kanssa paranemisesta. Iloitaan siitä, että Kolmiyhteinen jumala toimii keskuudessamme. Iloitaan siitä, että saamme elää Jumalan lapsina ja periä iankaikkisen elämän! Mummi