perjantai 10. lokakuuta 2014

"Jumala puhuu"


Rakas Lähimmäiseni, heräämme Alksis Kiven päivään. Tuo suuri kirjailija eli vaikean elämän, mutta antoi paljon sisimmästään iloksemme. Kukapa ei iloitsisi hänen rikkaasta kielestään Seitsemässä veljeksessä. "Syntyi lapsi syksyllä, eli vain syksystä jouluun" Tänään liputamme häntä! Muistetaan myös kävellä ja ihailla luontoa, sillä syysilma on lempeä, lämpöä 8,5 satetta.

Sain tänä keväänä ystävältäni "Jumala puhuu" kirjan. Sain sen myös silloin, kun Jeesus alkoi korjata katkeruuttani, runsas 40 vuotta sitten. Luin sitä silloin rinnan Raamatun kanssa, Kirjan kieli on rohkaiseva, masennuksesta pois vetävä. Se opettaa omalla tavallaan luottamaan Jumalaan kaikessa. Olen kiitollinen A Russellille hänen sanoistaan! Ne hoitivat katkeraa sydäntäni. Se ensimmäinen kirja kului loppuun ja se piti heittää pois.

Uusi painos puhuu meille tänään: "Ylimääräinen työ." Herramme ja Jumalamme. Auta meitä köyhyydestä kukoistukseen, levottomuudesta levollisuuteen, surusta iloon , heikkoudesta voimaan."

"Olen auttajasi. Kulkemasi polun päässä ovat kaikki nämä siunaukset. Luota siis ja tiedä, että minä johdatan sinua. Astut varmoin askelin, Herraan luottaen, kuhunkin päivään, jota et vielä tunne. Ajattele, että jokainen velvollisuutesi ja työsi keskeytys on tullut Minulta. Sinä olet palvelijani. Palvele Herraa yksinkertaisesti, reippain mielin ja yhtä auliisti kuin toivot muiden palvelevan sinua.
Syytätkö palvelijaa, joka välttelee ylimääräistä työtä, joka nurisee, kun häntä kutsutaan jostain tehtävästä toiseen josta hän ei pidä? Tuntuuko sinusta, että saat tällaiselta ihmiseltä huonoa kohtelua? Mutta miten on oma suhteesi Herraan? Etkö palvele Minua juuri samalla tavalla? Ajattele tätä. Pane se sydämellesi ja katsele päivän työtä tässä valossa."

Rakas Jumala, Kiitos, että Sinä puhut meille monella tavalla. Kirjailijoiden ajatukset voivat ohjata meitä lähemmäksi Sinua, armorikas Isä! Kiitos, "että kaikki vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat"!

Tänä aamuna, 10.10.2014, rkkaudella Mummi

Ei kommentteja: