sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Kiitos vapaudesta, Jeesus!


Rakas Lähimmäiseni, muistetaan, että Jeesus sanoo, "Vapauteen minä vapautan sinut". Tämän lepopäivän aihe on Kristityn vapaus. Päivän virsi: 514 on hyvä rukous meille kaikille Jeesuksen seuraajille:

"Anna meille rauhasi, Herra tänäänkin. Älä hylkää kansaasi koskaan vaaroihin. Sillä vain sinä voit, sillä vain sinä voit elämämme varjella, Herra tänäänkin. Anna meille vapaus, Herra tänäänkin. Anna meille luottamus sinun voimaasi. Sillä vain sinä voit, sillä vain sinä voit rahkeuden lahjoittaa, Herra tänäänkin. Anna meille iloa, Herra, tänäänkin elämämme lahjoista pienimmistäkin. Sillä vain sinä voit, sillä vain sinä voit elämämme uudistaa, Herra tänäänkin."

Tämä maailma on levoton. On paljon huolenaiheita: Uutiset kertovat sodista, sotien uhista, taudeista ja niiden leviämisestä, työttömyydestä ja puutteessa elävistä lähimmäisistämme. Illat pimenevät. Sataako lunta valaisemaan meidän joulumme?

Pyhä Jumala, muistuta mieliimme joulun Herran, Jeesuksen Kristuksen, lupaus: "Minä olen sinun kanssasi kaikki päivät maailman loppuun asti". Jeesus, pese sydämemme puhtaaksi synneistä, vapauta meidät syyllisyytemme taakasta! Kiitos, että avaat silmämme näkemään lähimmäisemme hädän. Auta meitä antamaan omastamme. Anna meille aikaa rukoilla rauhaa kansoille ja ihmissydämiin lähellä ja kaukana. Herätä meidät yhteisvastuuseen. Omaa maatamme ja kansaamme siunaa ja varjele, laupeuden Jumala! Tätä pyydämme Jeesuksen nimessä. Aamen

Tänä aamuna, 12.10.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: