lauantai 23. huhtikuuta 2016

"Heikossa väkevä:"

Rakas Lähimmäiseni, nyt on aika kiitoksen! Kiitos rakas Jumala, että kuulit rukouksemme ja Jari selvisi hyvin leikkauksesta. Voimattomaksi ja heikoksi hän laikkauksen jälkeen itsensä tunsi, siksi haluan laulaa kanssasi virren 318, joka kertoo heikkojen auttajasta.
"Jeesus sä ainoa, heikkojan auttaja, anteeksiantaja uupumaton! Pyhyys ja puhtaus, rakkaus virvoitus, totuus ja armahdus sinussa on. Kun uuvun haavoitun, huomassas, Herra, sun suuren ja siunatun levätä saan. Toiset jos hylkäävät, kasvosi lempeät puoleeni kääntyvät rohkaisemaan. Herrani armahda, ohjaa ja taivuta, minne ja milloinka tahtosi vie. Neuvoilla Henkesi, valaise mieleni: Tee. Jeesus, rakkaaksi ristisi tie. Ainoa puhtaus, syntisen uskallus,tuskassa lohdutus; pyhyytesi. Vaatteeksi anna se! Ojaa ja varjele jokainen askele, Jeesukseni." Tämä on rohkaisurukous meille kaikille heikoille!

Jorma Laulaja kirjoittaa tänään: "Heikossa väkevä." Vain kerran kristillisen seurakunnan tulevaisuus on ollut todella vaakalaudella: heti alussa, kun opetuslapset murehtivat ristillä kuollutta mestariaan. He piileksivät ja pelkäsvät. Herran ilmestyminen oli uusi alku. Heille näytettiin, että kaikki tärkeä on Jumalan varassa.
Maailma ymmärtää hyvin voiman ja loiston. Jumala toimii keskellämme kuitenkin ristin muodossa. Tunnetko ristin jumaluusopin, sen, että elämä on usein ristin ja kuolemisen takana? Meissä olevan vanhan ihmisen on kuoltava, ja sijaan on noustava uuden ihmisen.
Jumala, opeta meille, että sinä teet tyätäsi ihmisen heikkoudenkin kautta. Auta käsittämään, että vain vanki voidaan vapauttaa ja ainoastaan rikki mennyt voidaan korjata.

"Minun armoni riittää sinulle. Voima tulee täydelliseksi heikkoudessa. Siksi ylpeilen mieluimmin heikkoudestani, jotta minuun asettuisi Kristuksen voima --- Juuri heikkoudessa minä olen voimakas." 2 Kor. 12: 6-10."

Tänä aamuna, 23.4.2016, rakkaudella Mimmi.

Ei kommentteja: