keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Jeesuksen todistajana

Rakas Lähimmäiseni, näitkö Sinä TV7:sta ohjelman evankelistoista, kuten Kaievi Lehtinen. tai Niilo Ylivainio, jotka kutsuivat sankoin joukoin ihmisiä Jeesuksen seuraajiksi illoissaan. Jumala oli valinnut heidät eriyyistehtävään. Iloitsin tuota ohjelmaa katsoessani, mutta ymmärsin, että on Jumala minutkin kutsunut. Kun Hän kutsui minut Jumalan Sana ääreen, Hän sanoi: "Ilosanoma Jeesuksesta, on jo aika! Jumala tiesi, että Sanaan juurtuminen vie vuosia. Siksi Hän sanoi, on jo aika!

Eräänä yönä Sanan tutkimisen aikoina, kun olin vielä täysi koppihöperö, kuulin sanat: "Minä teen tiettäväksi, että sinut laajalti tunnetaan." Tuntui, että kuulin väärin, enhän minä mihinkään uskalla mennä. Mutta noin vuosi pari sitten, päiväkirjastani tuota sivua repiessäni tiesin, että nyt tuo sana on totta! Jumala antoi juuri silloin paljon lukijoita Amerikasta, Ranskasta, Venäjältä. Vein koneeni korjaamolle, mutta se oli kunnossa. Jumala näytti, että silloin ainakin tuo hänen sanansa oli totta.

Rakas ystävä, jos Sinäkin olet jo iällinen, Jeesuksen todistaja, niinkuin minäkin, luotetaan, että Jumala voi meitäkin käyttää ihan omassa arjessamme. Joku voi tarvita sanaa juuri Sinulta tai minulta, ja hän tulee autetuksi. Jumalalla on ihmeellinen voima ja valta! Hänellä on ylösnousemusvoima! Meidän Vapahtajamme kulkee kanssamme joka päivä Pyhän Hengen kanssa! Nostetaan päämme ja ylistetään ylösnoussutta Vapahtajaamme, ja todistetaan Hänestä lähimmäisillemme!

Tänä aamuna, 27.4.2916, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: