sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

"Herra on avuttomien suojelija."

Rakas Lähimmäiseni, olemme heränneet keväiseen lepopäivään, jonka otsikko on: Ylösnousseen todistajia, Ylösnoussut Jeesus lähettää opetuslapsensa kertomaan ilosanomaa Jeesuksesta kaikille: 

"Samana päivänä, viikon ensimmäisenä opetuslapset olivat illalla koolla lukittujen ovien takana, sillä he pelkäsivät juutalaisia. Yhtäkkiä Jeesus seisoi heidän keskellänsä ja sanoi: "Rauha teille!" Tämän sanottuaan hän näytti heille kätensä ja kylkensä. Ilo valtasi opetuslapset, kun he näkivät Herran. Jeesus sanoi uudelleen: "Rauha teille! Niinkuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minäkin teidät." Sanottuaan tämän, hän puhalsi heitä kohti ja sanoi: "Ottakaa Pyhä Henki, jolle te annatte synnit anteeksi, hänelle ne ovat anteeksiannetut. Jolta te kiellätte anteeksiannon, hän ei saa syntejään anteeksi." Joh. 20: 19-23.

Psalmi 116:1-9 on yksi tämän päivän teksteistä. Se kertoo ihmisen tuskasta tässä maailmassa. Joka päivä Sinä ja minäkin tarvitsemme Jumalan siunaavaa läsnäoloa. Joka päivä avunhuuto Jeesukselle ja Hän kuulee ja auttaa: "Silloin minä huusin Herran nimeä: "Herra, pelasta minut!" Herra on oikeamielinen ja laupias, meidän Jumalamme on armollinen. Herra on avuttomien suojelija. Kun voimani uupuivat, hän tuli avukseni. Nyt olen saanut rauhan, Herra piti minusta huolen. Hän palasti minut kuolemalta, hän säästi silmäni kyyneliltä, ei antanut jalkani astua harhaan. Minä saan elää Herran edessä elävien maassa."

Kiitos Jeesus, että Sinä varustat todistajasi Pyhällä Hengellä! Kiitos, Pyhä Henki, että Sinä avaat Raamatun Sanan aarteeksemme joka aamu! Kiitos Pyhä Henki,, että Sinä annat sanat, kun Ylösnousseesta Vapahtajastamme todistamme! Kiitos. "että saamme vaeltaa Herran edessä elävien maassa.!" Aamen.

Tänä aamuna, 3.4.2016, rakkaudella Mummi.
  


Ei kommentteja: