lauantai 16. huhtikuuta 2016

Isä, anna uskomme Jeesukseen kestää loppuun asti!

Rakas Lähimmäiseni, ylösnoussut  Jeesus Kristus vapauttakoon meidät rakkautensa osallisuuteen tänäkin aamuna! Jätetään kaikki oma yrittäminen ja levätään Herrassa. Jeesus on meidät Isän valtakuntaan ottanut. Hän on valinnut meidät! Luotetaan Jeesuksen täydelliseen työhön ja Hänen voimaansa pitää meitä voimattomia lähellään! Ole ylistetty meitä iankaikkisesti rakastava Jumala!

Emerituspiispa Jorma Laulajalla on meille asiaa tänä päivänä:
" Minä poika uskon vaan!" Näin sanoi kirkonmies iloisesti keskustelussa, jossa Jumala, usko ja ylösnousemus pantiin kysymyksenalaiseksi. Näiden tunnustajien alkupäässä on "se toinen opetuslapsi", Johannes, joka Jeesuksen tyhjällä haudalla "näki ja uskoi". Joh. 20.8.
Vasta myöhemmin opetuslapsille selkiintyi, että Jeesuksen ylösnousemus kuului Jumalan suunnitelmiin ja se oli ilmoitettu Raamatussa. Joh.20:1-10: jae 9: "Vielä he näet eivät olleet ymmärtäneet, että kirjoitusten mukaan Jeesus oli nouseva kuolleista."

Jumala, anna minulle monien kysymysten mukana myös pääsiäisvastaus. Vaoauta minut esteistäni ja kahleistani kiittämään ja tunnustamaan, että minä uskon."

Tänä aamuna, 16.4.2916, rakkaudella Mummi.Ei kommentteja: