torstai 14. huhtikuuta 2016

Jeesus parantajamme.

Rakas Lähimäiseni, On ollut hyvä olla aloillaan. Jeesus on johdattanut kuulemaan hyviä saarnoja ja antanut levon hetkiä. Muistetaan pysyä lähellä Jeesusta, hän on meidän terapeuttimme! Tänäänkin puhuttiin paljoista mielenterveysongelmista. Tänäänkin Jeesus kutsuu täyshoitoonsa kaikkia halukkaita. Tule Jeesuksen hoitoon! Silloin hoitajasi on lähempänä kuin lähin puhelin!

"Jos jollakin teistä on sata lammasta ja hän kadottaa uhden niistä, eikö hän jätä niitä yhdeksääkymmentä yhdeksää erämaahan ja mene etsimään kadonnutta, kunnes sen löytää. Ja löydettyään hän panee sen hartioilleen iloiten. Ja kun hän tulee kotiin. kutsuu hän kokoon ystävänsä ja naapurinsa ja sanoo heille: "Ikoitkaa minun kanssani, sillä minä löysin lampaani, joka oli kadonnut." Samoin on ilo taivaassa suurempi yhdestä syntisestä, joka tekee parannuksen, kuin yhdeksästäkymmenestä yhdeksästä vanhurskaasta, joka ei parannusta tarvitse." Luuk. 15.

Jaakko Haavio rukoilee kanssamme: "Herra Jumala. Lähetä Pyhä Henkesi tuli jokaiseen Suomen kotiin. Varjele meitä ja siunaa rauhallasi. Lohduta kaikkia, jotka kärsivät tuskia ja sisäisesti joutuneet ahdistukseen ja ristiriitoihin. Pelasta epätoivoon joutuneet, kirvoita heidä sielunvihollisen paulasta. Anna meille syntimme anteeksi ja palauta meidät kaikesta eksytyksestämme, että sinun pyhät enkelisi saisivat iloa."

Tänä aamuna, 14.4.2016, rakkaudella Mummi,

Ei kommentteja: