keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Pyydä siunausta.

Rakas Lähimmäiseni, eilen illalla raamattupiirissä ymmärsimme, että tämä aika on levoton. Me tarvitsemme lepoa Herrassa! Sinnulle, rakas kanssakulkijani, toivotan parasta: Jumalan rauhaa! Se on rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, se on  rauha Jumalan ja ihmisten kanssa. Synnit ovat anteeksiannetut!

Emerituspiispa Jorma Jailaja kehottaa: "Pyydä siunausta!" Ps.13:2-6. "Katso minun puoleeni ja vastaa minulle, Herra Jumalani! Sytytä silmiini valo, älä anna minun nukkua kuolemaan."

"Tämän Psalmin rukoilija on vastoinkäymisten ja vastustajien painama mies, se huokuu kauttaaltaan hänen sanoistaan. Hän on heikkoudessaan  inhimillinen, meidän kaltaisemme. Hän on meille myös uskon esimerkki riippuessaan kiinni toivossa ja janotessaan elävää Jumalaa.
Jumalasta virtaa ilo ja voima. Ilman hänen läsnäoloaan ja kannatteluaan, olemme kuoleman omat, vaikka ruumiimma eläisikin.

Jumala pyydän sitä siunausta, että katsot meihin ja virvoitat meidät eloon. Ilman siunaustasi kaikki käy turhaksi. Siunauksesi alla kaikki on tallella."

Tänä aamuna, 20.4.2016. rakkaudella Mummi.
Ei kommentteja: