torstai 7. huhtikuuta 2016

Jumalan lapsen nimi.

Rakas Lähimmäiseni, kiitetään Taivaallista Isää siitä, että olemme saaneet herätä uuteen aamuun. Tämä päivä on mahdollisuuksien päivä. Me voimme ojentaa Lähimmäiselle auttavan kätemme muodossa tai toisessa. Voimme kuunnella häntä tai rukoilla hänen puolestaan. Jeesus Kristus sanoo seuraajilleen: "Kantakaa toistenne taakkoja, niin te toteutette Kristuksen lain." Gal.6:2.

Juha Vähäsarja ottaa tähän aamuun sanan Johanneksen kirjeestä. 1 Joh. 3: 1-2: "Katsokaa, kuinka suurta rakkautta Isä on meille osoittanut, me olemme saaneet Jumalan lapsen nimen, ja hänen lapsiaan me myös olemme. Tästä syystä maailma ei meitä tunne, eihän se tunne häntäkään. Rakkaat ystävät, jo nyt me olemme Jumalan lapsia, mutta vielä ei ole käynyt ilmi, mitä meistä tulee. Sen me tiedämme, että kun se käy ilmi, meistä tulee hänen kaltaisiaan, sillä me saamme nähdä hänet sellaisena kuin hn on."

"Suurin armo, jonka ihminen voi osakseen tässä elämässä saada on se, että hän saa Jumalan lapsen nimen. Sen saa jokainen, joka on kastettu Kristukseen ja joka elää kasteessa saamansa lahjan, Kristuksen varassa.
Maailmalle tämä on hulluutta, koska maailma ei tunne Jeesusta. Se ei voi ymmärtää tulevan maailman elämää, eikä se tunne tietä, joka sinne vie.
Taivaassa kristityt saavat ylösnousemisruumiit ja tulevat Herransa kaltaisiksi. Taivaassa he saavat nähdä Jeesuksen kasvoista kasvoihin. Usko ja toivo vaihtuvat näkemiseksi, on koittanut ikuisen rauhan ja ilon loppumaton ajattomuus.
Rakkat ystävät, jo nyt me olemme Jumalan lapsia, mutta vielä ei ole käynyt ilmi, mitä meistä tulee. Pian se kuitenkin tulee käymään ilmi. Siksi, tule pian. Herra, Jeesus Kristus!"

Tänä aamuna, 7.4.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: