maanantai 25. huhtikuuta 2016

Lepo Herrassa.

Rakas Lähimmäiseni, eilen oli suloinen rauha sydämessä, kun tulin messusta. Oli verellä pesty olo! On totta, että Kristuksen rauha on kaikkea ymmärrystä ylempi. Rakas ystävä, vietetään aikaa Jeesuksen seurassa, niin taakat kirpoavat.

"Olen puhunut teille tämän, jotta teillä olisi minussa rauha. Maailmassa olette ahtaalla, mutta pysykää rohkeina, minä olen voittanut maailman. Tämä Joh. 16, viimeinen jae jäi mieleeni eilen aamulla.

Jorma Laulaja puhuu  tänään, että Krisrus antaa meille tilaa elää: "Itsekkyys vaatii itselle yhä enemmän tilaa. Ahneus ottaa vaikka ruoan toisen suusta. 
Tommi Hellesten kuvailee,  miten kotona kaiken tilan vievä alkoholisti, virtahepo, tehdään näkymättömäksi: Älä tunne mitään! Älä näe mitään! Älä koskaan luota! Tilaa saattaa olla niin vähän, ettei voi edes vihata.
Tervehtyminen alkaa, kun lapsi tajuaa, ettei syy ole hänessä. Hän saa takaisin palasen omanarvontuntoaan, vähän elämisen ja tuntemisen tilaa. Vihakin on joskus parempi kuin sen painuminen sydämen roudaksi."

"Minä kuulin kuinka taivaassa sanottiin kovalla äänellä: ´`Nyt on pelastus tullut, Meidän Jumalalallamme on kuninkuus ja mahti ja hänen Voidellullaan valta. Nyt syyttäjä on syösty alas.` Ilm. 12: 10-12. 
Jeesus seisoi heidän keskellään ja sanoi: "Rauha teille." Hän näytti heille kätensä ja kylkensä. Ilo valtasi opetuslapset, kun he näkivät Herran. Joh. 20: 18-23."

Tänä aamuna, 25.4. 2016, rakkaudella Mummi.

    


2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Siunattua alkanutta viikkoa sinulle ♥ ♥

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Sylvi! Herra siunatkoon myös Sinun ja kaikkien lukijoitteni päivät!