keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Tartu Isän käteen!

Rakas Lähimmäiseni, Sinä olet minulle tärkeä ja rakas! Yksin mummi herää uuteen aamuun, Vain Taivaan Isä on kanssani, kun katselen kevättä ikkunastani ja syön aamupalani. Isä varustaa minut kohtaamaan Sinut, Lähimmäiseni!

Sinä saatat asua toisella puolella maapalloa, Sinulla voi olla hyvin erilainen, ihmeellinen maailma, edessäsi joka aamu, kuin minulla, vaasalaisella mummilla. Mutta Sinä kurkistat ennen lähtöäsi, mitä Isä on tänään mummille evääksi antanut. Ihmettelen tätä yhteyttä, joka meillä Jumalan lapsilla on!

Meillä kaikilla ihmisillä tällä maapallolla on yksi yhteinen tekijä. Pyhä Jumala, maan ja kaikkeuden Luoja on meidän Isämme! Hän on jättänyt meihin kaikkiin sormenjälkensä Dna:n. Isä tuntee meidät jokaisen. Hän on antanut meille elämän.  Kaikki me olemme erilaisia. Isä haluaa, että me kaikki elämme Hänen lähellään. Jokaista meitä Isä kutsuu yhteyteensä tänäänkin!

Jos et vieilä tunne Jeesusta Jumalan Poikaa, joka Golgatan ristillä verellään pesi pois meidän kaikkien synnit, niin että voimme elää Isän lapsina ja perimme iankaikkisen elämän, huuda Häntä tänään avuksesi! Hän tulee ja vapauttaa Sinut vapauteen kaikista kahleistasi!

Rakas Lähimmäiseni, Jeesus muuttaa elämäsi! Isä pitää Sinusta huolen, niinkuin Hän on mummillekin luvannut! Tartu tänään Isän käteen!

Tänä aamuna, 6.4.2016, rakkaudella Mummi.

1 kommentti:

Pekka kirjoitti...

Aamen.Virkistävää kevättä rakas mummi.