perjantai 27. toukokuuta 2016

"Elät keskellä elämää."

Rakas Lähimmäiseni, sydän on täynnä kiitosta! Sain laulaa uneen pienen lapsenlapsenlapseni! Lapsen täydellinen luottamus mummin huolenpitoon ja vauvan syvä uni toivat uudenlaisen läheisyyden välillemme! Lettukestit nuorten kanssa ja  Herran suotuisa vastaus pitkäaikaiseen rukoukseen! Enkö, Isää Jumalaani, riemuvirsin kiittäisi!

Jumalan läsnäolo arjessa on avautunut Jorma Laulajalle. Otetaan hänen sanansa mukaan tämän päivän matkalle: " Elämän keskelle.  Yhä harvempi haluaa nykyisin asua  syrjässä, jossakin Jumalan selän takana. Mutta onko elämän keskus siellä, missä on paljon ihmisiä ja missä aina tapahtuu? Viekö julkisuus tai tietoverkko keskelle elämää, jos elämällä ei ole muuta pohjaa?
Maalinen profaani, ymmärrettiin alkuaan temppelin ja Jumalan edessä tapahtuvaksi elämäksi.: pro fanum. Rukoillessasi, käydessäsi kirkon ovasta, uskoaksesi anteeksi tai päättäessäsi noudattaa totuuden ja rakkauden vaatimusta, olet Luojasi edessä. Sielu hengittää Hengen kanssa. Elät keskellä elämää.
"Lähetä valosi ja totuutesi! Ne johdattavat minua, ne viekööt minut pyhälle vuorellesi, sinun asuntoihisi. Minä tahdon tulla sinun alttarisi eteen, sinun eteesi, Jumalani, minun iloni." Psalmi 43:1-5.

Tänä aamuna, 27.5.2016, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Anneli A kirjoitti...

Ihanaa; sait laulaa unilaulun lapsenlapsenlapsellesi. Upeaa. Varmasti ihana tunne. - Aurinkoista viikonloppua sinulle!

mummi kirjoitti...

Rakas Anneli A, se oli ensi tutustuminen pieneen oikein kunnolla. Ihana uusi tulokas! Tänään vielä iloitsen Tsuuan seurasta! Sinun puutarhasi varmaan kukoistaa. Hyviä lepohetkiä luonnon rauhassa. Ole siunattu! Mummi.